*Batman Petrolspor yararına düzenlenen geceye katılan Vali Ahmet Deniz, Batman’ın ‘İyiler lig’inde yer alacağını söyledi. Kötüler liginde olmayacaklarına işaret eden sporsever Vali Deniz, Kırmızı-beyazlı ekibe maddi destekte bulunan işadamlarına teşekkür etti.

KRİSTAL’DE DAYANIŞMA GECESİ
Türkiye Petrolleri Kristal Park’ta düzenlenen Petrolspor’a dayanışma gecesinde sporsever Vali Ahmet Deniz, Kırmızı-beyazlı ekibe maddi destekte bulunan işadamlarına teşekkür etti. Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Ersoy, Vali Yardımcısı Sedat İnci, Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, bazı Oda ve STK temsilcilerinin de katıldığı ‘dayanışma gece’sinde Kırmızı-beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, sporsever Vali Deniz’e teşekkür etti. Zorlu bir lig maratonunda Vali Deniz’in verdiği destekle bazı sıkıntıları aştıklarını ifade eden Başkan Gülmez: “Batman gönüllülerinden oluşan bir yönetim oluşturduk. Bu işin mutfağına giren Valimiz sayın Ahmet Deniz’e şükranlarımızı sunuyoruz. Daha çok çalışma sözü veriyoruz. Aşındırmadık kapı bırakmadık. Daha da çalışacağız. Batmanlılık bilincinin oluşturulması için ekip olarak üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.


VALİ DENİZ, “KÖTÜLER LİGİNDE OLMAYACAĞIZ”
Futbol ekiplerinin bir ilin tanıtımında önemli bir rol oynadığına işaret eden sporsever Vali Deniz, sıkıntılı dönemde Kırmızı-beyazlı ekibe destek veren işadamlarına teşekkür ederken, şehrin tanıtımı ve bütünleşmesine yönelik çalışmaları sürdüreceklerini söyledi. Vali Deniz, şöyle konuştu: “Siyasi görüşü, düşüncesi ne olursa olsun, biz herkesi seviyoruz. Batman Petrolspor mazisiyle ünlü bir kölüptür. Ekibimizin iyiler liginde üstlerde, kötüler liginde de hiç olmamasını arzuluyoruz. Batman’ın duruşu ortada. Bu güzel şehir hizmetin en güzeline layık. Batman her alanda örnek bir şehirdir.”

“YENİ STAD NİSAN-MAYIS’TA BİTECEK”
Bu yıl stadlara centilmenlik mesajıyla yola çıktıklarını anımsatan Vali Deniz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Burası Batman, burada küfür yok’ kampanyamız spor kamuoyunda yankı buldu. Taraftarlarımızın artık tribünde anlamlı mesajlar vermesi ayrı bir duygu. 15 bin kişilik yeni stadımızın yüzde 80’i bitti. Nisan-Mayıs ayında hazır hale gelecek. Bu stada şehrimizin tek profesyonel ekibinin, Beşiktaş gibi başarısı ile gelmesini istiyoruz. Son haftalarda ekibimizin kaybettiği moral bozukluğuna da gerek yok. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Ligde yeni bir ekibiz. Devre arasında bazı takviyelerle Petrolspor’u layık olduğu yere taşıyacağız. Sevginin olduğu yerde mutlak başarı da gelir.”



AMATÖRLERE YENİ SAHA
BAL liginde mücadele eden Batman temsilcisine başarı dileyen Vali Deniz, Batman amatör kümede mücadele eden takımlara yeni bir sentetik sahanın yapılacağını da belirtti. Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’den destek sözünü aldıklarını kaydeden Vali Deniz, “16 Mayıs stadına yeni bir sentetik saha kazandıracağız. Amatör takımlarımız bu sezon centilmenlik kuralları içinde mücadelesini sürdürecek. Amacımız, amatörlerin altyapısından yeni sporcular keşfetmektir. Batman, spor kültürü olan bir spor şehri olacaktır. Stada herkesin gelmesini diliyorum. Son haftalarda tribünlerde küfür sesinin kesilmesi örnek bir davranıştır. Bu konuda emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim