**Batman Petrolspor Futbol Direktörü Şahabettin Yanar, ligde peş peşe aldıkları galibiyetleri değerlendirdi. Ligde işlerinin yeni başladığını belirten Yanar: “Henüz bir şey yapmadık. Puan sıralamasında aynı yerdeyiz. Bu haftadan itibaren alacağımız her maç bizi üst sıralara çıkaracak” dedi.

 

“BAŞARIDA HERKESİN PAYI VAR”

Batman Petrolspor Futbol Direktörü Şahabettin Yanar, ligde son haftalarda peş peşe aldıkları galibiyetlerde herkesin payının olduğunu söyledi. Pazar günü oynayacakları zorlu Elibol Sandıklı maçında taraftarın desteğini beklediklerini belirten Yanar: “Son haftalarda gerek il yöneticileri, Belediye Başkan aday adayları, gerekse Batman Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olmak üzere bazı kurum ve kuruluşların desteğini görüyoruz. Bu birlik ve beraberlikle başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Son haftalarda aldığımız başarılarda herkesin payı var” dedi.

“BAYANLARI DA MAÇLARA BEKLİYORUZ”

Maçlarda kötü tezahüratların olmaması için bayanları da statta görmek istediklerini ifade eden Yanar, şöyle devam etti: “Kulüp Başkanımız sayın Aydın Gülmez’in başlattığı ‘küfüre hayır’ kampanyasına Batmanlı futbolseverlerden tam destek bekliyoruz. Üniversitede okuyan öğrencilerimizin yanı sıra bayanları, amatör takımlarımızın yöneticilerini, antrenörlerini ve futbolcularını da maçlarda görmeyi arzuluyoruz. Ligde henüz bir şey yapmadık. Puan sıralamasında hala aynı yerdeyiz. Son haftalarda çıkışa geçtik. Artık bundan sonra alacağımız her maç bizi üst sıralara çıkaracaktır.” 

Editör: TE Bilişim