** Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, imza attırdığı futbolculardan iç sahada maç kaybetmelerini istemediğini belirterek; “Bu ligde açık ara şampiyon olacağız. İç sahada maç kaybetme gibi lüksümüz olmamalı” dedi.

 

 

 

“AÇIK ARA ŞAMPİYON OLACAĞIZ”
Transfer çalışmalarında tempoyu artıran Batman Petrolspor A.Ş., Bank Asya’da top koşturan bazı futbolcularla görüşmelerini sürdürüyor. Anlaştıkları futbolculardan iç sahada maç kaybetmemelerini isteyen Başkan Gülmez: “Sözleşme imzaladığımız futbolcuları, özellikle iç sahada maç kaybetmemeleri konusunda uyarıyoruz. Play-Off bile düşünmeden direkt şampiyonluğu açık arayla hedefliyoruz. İçeride maç kaybetmemeyi ve dışarıda puan toplamanın hesabı içindeyiz. Sahamızda rakiplerimize vereceğimiz puan yok” dedi.

 

KOMBİNE DÖNEMİ

16 Mayıs şehir stadındaki protokol tribünündeki eksiklikleri de tamamladıklarını ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, şöyle devam etti: “Kombine sistemine başlıyoruz. Kombine fiyatlarını 7 bin 500 ila 10 bin TL arasında bir rakam olarak belirlemeyi düşünüyoruz. Bakalım Batmanlılık sevdasını kimler gösterecek. Bu vesileyle ilimizin tek profesyonel takımına destek olacakları da göreceğiz. 150 kombine bilet önümüzdeki günlerde satışa çıkacak. Kulübe bir destekte kombine biletlerinden sağlanacak.” 

Editör: TE Bilişim