Temayül öncesinde aday adayları bir aradaydı
 
Heyecan dorukta
 
*Ak Parti’den Batman Milletvekilliğine aday adaylığına başvuran 36 aday’dan 33’ü temayül yoklaması öncesi dün bir araya geldi. Temayül Yoklaması Komisyon Başkanı Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt, aday adaylarıyla görüştü. 36 aday arasındaki tek bayan adayın temayül öncesi yoklamasında bulunmaması dikkat çekti.
 
ADAYLARLA TOPLANTI
 
Ak Parti Batman Milletvekili aday adayları, bugün yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde bir araya geldi. Adayların çoğu toplantıya katılırken, tek bayan aday Perinaz Yaman’ın olmaması dikkat çekti. Temayül yoklaması komisyon Başkanı Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt, il Başkanı Murat Güneştekin ve Merkez İlçe Başkanı Diyaeddin Uçar’ın katıldığı toplantı yaklaşık bir saat sürdü. Diyarbakır Milletvekili Kurt, bölgede en fazla başvurunun Şanlıurfa’da gerçekleştiğine dikkat çekerek şöyle konuştu: “Bu yıl genel seçimlere partimize büyük bir aday başvurusu var. 4 Milletvekilin olduğu Batman’da da 36 aday adayımız yarışacak. Temayül yoklamamızın güzel bir şekilde sonuçlanacağına inanıyorum.”
 
4 KİŞİLİK KOMİSYON
 
Bugün saat 11.00’de Desmal düğün salonunda başlayacak ve 16.00’da sona ermesi beklenen temayül yoklamasının sonuçlarının akşam saatlerinde açıklanacağını belirten Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, “Diyarbakır Vekilimiz Abdurrahman Kurt, Şanlıurfa Milletvekili M.Emin Öne ve genel merkezden iki yetkili bugünkü temayül yoklamasını izleyecek. Düğün salonunda yapılacak olan yoklamada 3 sandık kurulacak. Bini aşkın delege oy kullanacak. Genel Merkezimizin talimatıyla sonuçları seçim sonrası açıklayacağız. Daha önce seçimlerin sonucu Ankara’da açıklanıyordu ancak bu kez seçim sonrası sonuçları Batman’da açıklayacağız. Merkezimizin talimatını harfiyen yerine getireceğiz” dedi.
 
 
 
Editör: TE Bilişim