BELEDİYE, İKİNCİ LİGİ ELDE ETTİ
Antalyaspor, Konya-Selçuklu ve Gümüşhane’nin mücadele ettiği dörtlü turnuvada hentbolde 2.ligi elde eden Belediyespor’da yüzler gülüyor. Tecrübeli antrenör Secaettin Akdoğ’un çalıştırdığı Belediyespor, ilk maçta güçlü rakibi Antalya’ya bir sayıyla yenilmişti. İkinci maçta Konya Selçuk Belediyesi’ni 12 farklı deviren Belediyespor Hentbol takımı, final maçında Gümüşhane’yi 24-23 skorla devirdi. Grupta ikinci olan Belediye’de hedef; şimdi de 24 Eylül’de başlayacak lig müsabakalarında zirveye tutunmak.


“BATMAN, HENTBOLU SEVİYOR”
Antrenör Akdoğ, sözlerini şöyle sürdürdü; “19 Mayıs kapalı spor salonundaki Hentbol müsabakalarındaki ilgi ve heyecan görülmeye değerdi. Batman’daki manzara aynı zamanda hentbolun sevileceğinin bir göstergesiydi. Müsabakada bizi yalnız bırakmayan, her türlü desteği veren Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş ile futbolseverlere teşekkürü bir borç biliyoruz. Mükemmel bir atmosferde Batman’daki turnuvada ikinciliği elde eden sporcularımı kutluyorum.”


“İLK MAÇA HAZIRLANIYORUZ”
24 Eylül’de başlayacak Türkiye 1.ligi Hentbol müsabakalarında ilk rakiplerinin Ankara Hentbol İhtisas kulübünün olduğunu ifade eden antrenör Secaettin Akdoğ; “Turnuvada sporcumuz Emre Tosun sakatlandı. Onun dışında bir eksiğimiz yok. Kapalı spor salonunda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kulüp olarak iyi durumdayız. Batman’da Hentbol heyecanını sporseverlere yaşatmak istiyoruz. İlk maçımızda başkentten iyi bir sonuçla dönüp lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu. (Spor Servisi)

 

Editör: TE Bilişim