**Türkiye Kupası 1. Tur Hentbol müsabakalarına katılan takımların yöneticileri ve sporcularını konuk eden Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy; “Türkiye kazandı, Batman kazandı, dostluk kazandı” dedi.
SPOR SALONUNA DOSTLUK YANSIDI
Batman’ın ev sahipliğini yaptığı Türkiye Kupası Hentbol 1. Tur Grup müsabakaların yapıldığı 19 Mayıs spor salonunda ‘dostluk’ sesleri yükseldi. 3 Gün süren turnuvada konuk takım yöneticileri ve sporcuların ağırlandığı TP Kristal Parkta İl yöneticilerinden anlamlı mesaj verildi. Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Antalyaspor A.Ş., Selçuklu Belediyesi SK , Gümüşhane Belediyesi SK takım yönetimi ve sporcuları katıldı.


“SALON COŞKUSU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ”
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, hentbol sporunun keyifli bir spor dalı olduğunu belirterek: “Batman Belediye Spor Kulübü ile Antalyaspor A.Ş. mücadelesinde spor salonunda güzel bir dostluk vardı. Maça gelen toplumun her kesiminden insanımız coşkulu ve mutlu bir şekilde spor salonundan ayrıldı. Bu gururu bize yaşatan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’a teşekkür ediyorum” dedi.


“MAÇIN KAYBEDENİ YOKTU”
Takımların kendi aralarında yaptığı mücadelede kaybedenin olmadığına dikkat çeken Başkan Vekili Aksoy, şöyle konuştu: “Bence bu işin kazananı, kaybedeni yok. Bence buraya gelen herkes kazandı. Türkiye kazandı. Batman kazandı. Benim yıllarım bu bölgede geçti. Son günlerde bölgenin kaderini değiştiren tarihi günler yaşıyoruz. Sosyal, toplumsal, ekonomik anlamda çok önemli gelişmeler var. Bugün 4825 kursiyerimiz hizmetlerimizden faydalanmaktadır. Belediye Spor Kompleksimizde 18 değişik branşta sadece yaz döneminde değil, yılın 12 ayı boyunca kurslarımız kesintisiz olarak devam etmektedir.”  (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim