** Batman Petrolspor Teknik Patronu Orhan Kapucu, Editörümüz Barış Arslan’a değerlendirmelerde bulundu. Hesapta olmayan mağlubiyetler aldıklarını belirten Kapucu: “Hiçbir zaman şampiyonluk sözü vermedik. Fakat ligin ilk yarısı için ilk 5 ya da 6’da olacağımızı söyledik” dedi.

** İdeal 11’de sık sık değişikliğe gittiği yönündeki eleştirilere de cevap veren Kapucu, şöyle devam etti: “Bizde forma asılıdır. Hak eden futbolcu formayı alır. Elimizdeki kadroyla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hedeften kopmadık. Kamuoyu, taraftar ve basının desteğiyle hedefe ulaşacağız.”

KAPUCU, ÇAĞDAŞ’A KONUŞTU
Son haftalarda alınan mağlubiyetlerin ardından Çorum galibiyetiyle nefes alan Batman Petrolspor’da, ertelenen Erzincan maçı nedeniyle rota Bayburt karşılaşmasına çevrildi. Ligdeki ara nedeniyle Petrolspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, Editörümüz Barış Arslan’a açıklamalarda bulundu. Lige iyi başlamalarına rağmen üst üste aldıkları 3 mağlubiyetle eleştirilerin odağına geldiklerini belirten Kapucu: “Lige isteğimiz gibi başladık ama kupa maçı ve ‘bay’ haftasının ardından takımda kopuşlar yaşandı. Aldığımız mağlubiyetler hiç kimseyi üzmediği kadar bizi üzmüştür. Yapıcı eleştirilere her zaman açığız ama bir mağlubiyette bile çok ağır ithamlarla karşılaşıyoruz” dedi.



“FORMA ASILI, HAK EDEN ALIR”
İlk 11’de sık sık yaptığı değişikliklere yönelik eleştirilere de yanıt veren Kapucu, şöyle devam etti: “Bizde forma asılıdır ve hak eden giyer. Eğer bir futbolcu idmanda yürüyorsa tabi ki formayı giyemez. İlk 11’i, futbolcuların o haftaki mücadelesine ve performansına göre belirliyorum. Yapıcı eleştirilere elbette açığız ama kadroyu ve sistemi  teknik heyet belirler. Kadro yapımız zaten sıkıntılı. 5 Stoperimizden elimizde şu anda oynayabilecek 2’si kaldı. 25 Futbolcumuzun 9’u amatörden geldi. Elimizdeki kadroyla en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. Biz göreve gelirken Başkanımız sayın Aydın Gülmez’e başarı söz verdik. Bu sözümüzün arkasındayız.”

“ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERMEDİK AMA...”
Göreve başladığı günden beri hiçbir zaman şampiyonluk sözü vermediklerini de kaydeden tecrübeli teknik adam Kapucu: “Şampiyonluk için hiçbir zaman vaatte bulunmadık. Fakat ligin ilk yarısı için ilk 5 ya da 6’da olmak için çaba sarf edeceğimizi hep söyledik. Bu hedefimizden de henüz kopmuş değiliz. Kamuoyu, taraftar ve basının desteğiyle hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Hedefimize ulaşırsak devre arası yönetimin de onayını alarak sorun yaşadığımız mevkilere transfer yapabiliriz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim