**Batman Petrolspor Teknik Direktörü Adnan Şentürk, ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar alacaklarını belirterek; “Maltepe galibiyetiyle moral bulduk. Daha istikrarlı sonuçlar almak istiyoruz. Deplasmanda iyi oynamamıza rağmen istediğimiz sonuçları alamadık. Ancak daha iyi olacağımızdan şüphem yok” dedi.


DEPLASMANDA ŞANSIZIZ”
Kırmızı-beyazlılar, farklı Maltepe galibiyetiyle moral buldu. Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Aksaray’a ara vermeden hazırlanan Petrolspor’da hedef puan veya puanlar. Deplasmanda iyi onmalarına rağmen istedikleri sonuçları alamadıklarını belirtek Teknik Direktör Adnan Şentürk; “Artık Maltepe galibiyeti geride kaldı. Ara vermeden çalışmaları sürdürüyoruz. Hedefimiz daha istikrarlı sonuçlar almak. Deplasmanda şimdiye dek iyi oynamamıza rağmen istediğimiz sonuçları alamadık. Fakat ilerleyen haftalarda daha iyi olacağımızdan şüphem yok. Çok çalışarak eksikliklerimizi gideriyoruz. Hesapta olmayan puan kayıpları yapmamıza rağmen zirveye ortağız. Bu iddiamızı son maça kadar sürdüreceğiz” dedi.


HER FUTBOLCUYA AYNI MESAFEDEYİM”

Geçen sezon ilk 11’de forma giyen bazı futbolcuların bu sezon şans bulamamasıyla ilgili de konuşan Şentürk, idmanlarda iyi hazırlanan futbolcunun formayı kaptığını söyledi. 28 kişilik geniş futbolcu kadrosuyla takımda rekabet ortamının olduğunu belirten Şentürk; “Lig uzun bir maraton. Tüm futbolcularımı çok seviyorum. Hepsine aynı mesafedeyim. Hepsi bizim için çok önemli. Gerek maçlarda gerekse de idmanlarda mücadele eden futbolcuya hakkını veririm. Petrolspor’a hizmet ediyorum. Asıl olan takımın başarısıdır. Batman Petrolspor’da doğruları ve güzellikleri ön plana çıkarmalıyız. Her futbolcunun alın terine saygılıyım. Çok koşan, çok çalışan, hırslı olan futbolcu formayı kapar” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim