** Batman Çağdaş’ı ziyaret eden Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç: “Devir süreci nedeniyle istediğimiz nokta transferleri yapmamamıza rağmen kurulan kadro iyi mücadele veriyor. Ligin ilk yarısını en az 23 veya 26 puanda kapatmayı hedefliyoruz” dedi.

“HESAPTA OLMAYAN PUANLAR KAYBETTİK”
Altındağ Belediyespor galibiyetiyle ligde rahat nefes alan Batman Petrolspor’da gözler, Ofspor maçına çevrildi. Önceki gün Batman Çağdaş’ı ziyaret eden Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, yöneticimiz Barış Arslan’la bir süre sohbet etti. Ligin ilk 8 haftasında hesapta olmayan puanlar kaybettiklerine dikkat çeken Kulüp Başkanı Konaç: “Bilindiği gibi sezona sayılı günler kala kulübün devir işlemi tamamlandı. İstediğimiz bazı transferler için geç kalınmıştı. Ancak buna rağmen iyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Galip gelebileceğimiz 3-4 maçta bireysel hatalar nedeniyle puan kayıpları yaşadık. Her şeye rağmen kötü bir noktada değiliz” dedi.

“DEVRE ARASINDA TAKVİYELER OLACAK”
Ligin ilk yarısını 23 veya 26 puanda tamamlamayı hedeflediklerine de dikkat çeken Konaç, şöyle devam etti: “Mütevazi bir takım kurmuşsak bile Petrolspor her zaman hedefi olan bir kulüptür. Takımı hangi şartlarda aldığımız ortada. Birçok arkadaşımız fedakarlık göstererek yanımızda oldu. Maddi sıkıntılarımızın olduğu da bir gerçek. Bu sorunların da çözülmesini bekliyoruz. Ligin ilk devresini iyi bir noktada bitirip, devre arasında yapacağımız takviyelerle hedefimize ulaşmak istiyoruz.” (Spor Servisi)

“GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ”

Bu sezon kadrolarında ağırlıklı olarak Batmanlı gençlerin bulunduğuna da dikkat çeken Kulüp Başkanı Konaç: “Hedefimiz 7’den 70’e herkese Petrolspor’u sevdirmektir. Buna yönelik bir dizi sosyal projemiz olacak. Bu yıl özellikle Batmanlı gençlere şans veriyoruz. Dışarıdan gelen tecrübeli futbolcularımız da futbolcularımıza değer katacaktır. Petrolspor’un tarihine baktığımızda gelen başarılar hep Batmanlı sporcuların ağırlıklı olduğu dönemlerde olmuştur. Amatör kulüplerle diyalog halindeyiz. Altyapıdaki gençleri kulüp bünyesine almaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim