**Diyarbekirspor’la sahasında hazırlık maçında karşılaşan Batman Petrolspor, 3-0 mağlup oldu. Vasat ve isteksiz futbol sergileyen Kırmızı-Beyazlılar, ‘lige hazır değil’ mesajı verdi. Taraftarların karşılaşmaya ilgisi ise resmi müsabakayı aratmadı.

KOPUK VE İSTEKSİZ FUTBOL
Erzurum kampının ardından hafta sonu Batman’da son hazırlık maçına çıkan Petrolspor, 3. Lig ekibi Diyarbekirspor karşısında varlık gösteremedi. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği ve meşalelerle renk kattığı karşılaşmayı Vali Ahmet Deniz, bazı il yöneticileri ve misafir ekibin yöneticileri izledi. Karşılaşma boyunca defans, orta saha ve forvet hatları arasındaki kopukluk dikkat çekerken, konuk ekip Diyarbekir’in diri futbolu, alkış aldı. Maçın 18. Dakikasında eski Petrollü Mustafa Aydoğdu, takımını 1-0 öne geçirdi. Rakip kaleye gitmek de dahi zorlanan Kırmızı-beyazlılar, ilk yarının bitimine doğru ikinci golü kalesinde gördü. Bu dakikada Emre Tosun şık golle farkı ikiye çıkardı; 0-2.

DEĞİŞİKLİKLER YARADI AMA…
Takımı Süleyman, Bedri, Celal, Erhan, Mehmet Bağlı, Burak Sarı, Halil, Nurullah, Burak Seres, Samed ve Bedirhan ilk 11’iyle sahaya süren Teknik Direktör Mehmet Ak, ikinci yarıda Emre Aydın, Mertcan, Emrah Metoğlu ve Veysel Karadağ değişiklikleriyle oyunu dengede tutmaya çalıştı. İkinci yarıda daha direngen futbol sergileyen Kırmızı-beyazlılar, forvet hattında ise etkisiz kaldı. Karşılaşmanın 90. Dakikasında ise Diyarbekirspor skoru 3-0 yaptı ve karşılaşma bu skorla sona erdi. Petrolspor’un kötü futbolu ise taraftarlarda hayal kırıklığı yarattı. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim