*Petrolspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Balaban, yarın 13.00’te konuk edecekleri Nazilli Belediyespor maçını kader müsabakası olarak değerlendirdiklerini söyledi.

*Petrolsporspor Basın Sözcüsü Emin Çelik ise futbolseverleri Pazar günkü maça davet etti ve ekledi “Tüm taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz.”

PETROL’E MORAL YEMEĞİ
Batman Petrolspor, Nazilli Belediyespor maçına hazır. Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Balaban, futbolcuları Pazar günkü maça motive ettiklerini belirtti. Sakatlığı devam eden Berkay dışında eksik futbolcularının olmadığını söyleyen Balaban: “Geçen hafta kadroda yer almayan forvet Ahmet Güven ve stoper Mazlum, Nazilli Belediye maçında sahada olacak. Kelkit maçında sakatlanan Berkay dışında tam kadro hazırlandığımız Nazilli Belediye maçını kazanıp, artık tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz. Daha önce bizimle anlaşmayan sağ açık Fatih Aydın'la yeniden sözleşme imzaladık. Yarın ki maçta hem iyi futbol sergileyeceğiz, hem de taraftarlarımıza galibiyet armağan edeceğiz” dedi. Bu arada TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir de Kırmızı-beyazlı ekibe maç öncesinde moral yemeği verecek.

ÇELİK: “AHMET ÇINAR İÇİN MAÇA GELİN”
Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Emin Çelik ise Nazilli Belediye maçında hedeflerinin üç puan olduğunu söyledi. Kümede kalma mücadelesini verdiklerini belirten Çelik: “Pazar günü çok önemli bir müsabakaya çıkacağız. Bizim için tabiri caizse hayati bir müsabakadır. Bu önemli maça tüm futbolseverleri davet ediyoruz. Maçın ayrı bir önemi de var. Müsabakadan elde edilecek geliri tedavi sürecinde olan Ahmet Çınar'a bağışlayacağız. Bu nedenle tüm Batmanlıları maça davet ediyoruz. Teknik ekibimiz, futbolcularımız ve bizler yarınki maça hazırız. Sahadan alacağımız 3 puanla moral bulmak istiyoruz. Şampiyonluk kadar önemli olan kümede kalma mücadelesinde de taraftarları yanımızda görmek istiyoruz” dedi. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim