**Batman Çağdaş’ın 34. Yayın yılı nedeniyle gazetemizi ziyaret eden Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, hakemlerin yanlı tutumundan yakındı. Gülmez; “Nereden bakarsanız bakın hakemler 10 puanımızı çaldı” dedi.
“KÜME DÜŞMEYECEĞİZ”
İkinci yarıda istediği sonuçları alamayan Kırmızı-Beyazlı ekipte Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, hakem ve şansızlıktan yakındı. Bu yıl hakemlerin taraflı tutumu yüzünden 10 puanlarının kaybolduğunu belirten Petrolspor Kulüp Başkanı Gülmez: “Gerek iç sahada gerekse de deplasmanda göz göre göre hakemler, puanlarımızı gasp etti. Önceki hafta Batman’da konuk ettiğimiz Tire karşısında iki penaltımızı vermeyen hakem, bizi üç puandan etti. Oysa merkez hakem kurulunu daha önce ziyaret ettik ve bize yapılan haksızlığa dikkat çekmiştik. Petrolspor ligden düşmeyecektir” diye konuştu.
“ZORU BAŞARACAĞIZ”
Kulüp Başkanı Gülmez, şöyle konuştu; “Bu sezon maalesef taraflı hakemlerin yanı sıra beceriksizliğimizden çok puan kaybına uğradık. Akıl almaz gol pozisyonlarını değerlendiremeyen futbolcularımızın artık önümüzdeki maçlarda bu şansızlığa ‘dur’ diyeceğine inanıyorum. 10 Maçımız kaldı. Sahamızda oynadığımız dört maç var. Bu maçları şartlar ne olursa olsun kazanmak zorundayız. Ayrıca deplasmanlarda bizi zor maçlar bekliyor. Bugün İstanbul Halide Edip Adıvar maçı başta olmak üzere play-off’a oynayan güçlü takımlarla karşı karşıya geleceğiz. Zoru başaracağız.” (Spor servisi)

Editör: TE Bilişim