**Batman Petrolspor, zorlu Çatalca deplasmanından puan çıkartmasını bildi. Hakemin kötü yönetimine rağmen Kırmızı-beyazlılar mücadeleci futboluyla alkış aldı.

**Karşılaşmanın son bölümlerinde iki penaltılarının verilmediğini belirten Kulüp Başkanı Aydın Gülmez: “Takımımız dirençliydi. Galibiyeti kaçırdık. Hakemin kötü yönetimine rağmen ezilmeyen bir Petrolspor sahada vardı” dedi.


MAÇ ÖNCESİ SOYUNMA ODASI
Batman Petrolspor A.Ş., Çatalca’yla 0-0 kalarak ligdeki puanını 4’e çıkardı. Batman Çağdaş spor servisi, zorlu deplasmandaki mücadeleyi okurlarıyla paylaşıyor. Karşılama öncesi soyunma odasında Teknik Direktör Orhan Kapucu, yardımcılarıyla birlikte futbolcularla küme oluşturarak ‘biz biriz’ mesajı verdi.


YANAR, TRİBÜNDEYDİ
Batman Petrolspor’un geçen sezon yönetiminde yer alan Şahabettin Yanar da İstanbul Çatalca deplasmanında Petrolspor’u yakından izledi. İstanbul’da bir süredir tedavi gören Kırmızı-Beyazlı ekibin koyu taraftarı İlhami Göker ile birlikte Çatalca maçını izleyen Yanar, koşan ve mücadele eden Petrolspor’un performansını beğendi.




HAKEM SAÇ-BAŞ YOLDURDU
Petrolspor’un yöneticilerinden İlhan Erken, Çatalca deplasmanında hakemin kötü yönetimi karşısında adeta saç-baş yoldu. Takımlarının iyi mücadele etmesine rağmen hakeme takıldıklarını belirten Erken: “Takımımız iyi futbol sergiledi. Direnişli bir Petrolspor sahadaydı. Ancak orta hakem maçı oldukça kötü yönetti. Takdir haklarını hep ev sahibi takımdan kullandı. Futbolcularımıza gösterdiği sarı kartlarla da bizi durdurmaya çalıştı. Hakemin tutumuna anlam veremedik” diye konuştu.


“TAKIMA GÜVEN GELDİ”
Takımını Çatalca’da yalnız bırakmayan Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, Batman, Ankara, İstanbul ve Bursa çevresinden takımı desteklemeye gelen taraftarlara teşekkür etti. Maç sonrası konuşan Gülmez: “Lige iyi başladık. Oynadığımız iki maçta aldığımız dört puanla takıma güven geldi. Önümüz açık. Ekibimize güveniyoruz. Koşan, mücadele eden ve ezilmeyen bir ekibimiz var” dedi. Hakemin kötü yönetimine de dikkat çeken Gülmez, şöyle devam etti: “Hakemin kötü yönetimine rağmen ezilmeyen bir Petrolspor sahada vardı. Hakem maçın son bölümünde iki net penaltımızı vermedi. Hakemin kötü yönetimi olmasaydı sahadan 3 puanla ayrılmamız sürpriz olmazdı. Tüm olumsuzluklara rağmen puan almayı başaran takımımı kutluyorum.”



KAPUCU: “RİSK ALDIK”
Petrolspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu da hakemden yakındı. Hakeme rağmen Batman’a puanla döndüklerini ifade eden Kapucu: “Hakemin kötü yönetimine rağmen deplasmandan bir puan almak iyi. Verilmeyen penaltılarımız yetmiyormuş gibi hakem 5 dakika uzatma göstermesine rağmen karşılaşmayı 9 dakika uzattı. Rakibin sert futboluna göz yumarak, tüm kartları bize kullandı. Karşılaşmanın son 15 dakikasında çift santrafora dönerek risk aldık ama golü bulamadık. Galibiyeti kaçıran taraf olduk. Önümüzdeki hafta karşılaşacağımız Çine’yi yenerek seri yapmak istiyoruz” dedi.


YİNE GÖZ DOLDURDU
Kırmızı-beyazlıların orta saha elemanlarından Emre Yakut, Sandıklı maçında olduğu gibi Çatalca deplasmanında da performansıyla göz doldurdu. Etkili paslarıyla dikkat çeken Emre, ikili mücadelelerde de rakibin sert müdahalelerinden yılmadı. Taraftarlar Emre’yi alkışladı. Öte yandan geçen hafta performansı tartışılan Enes ise Çatalca karşısında daha diri bir futbol sergileyerek ‘toparlanma’ sinyali verdi.

Editör: TE Bilişim