**Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen bir ekip için görüşme trafiğini sürdüren Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez; “Yeni sezon öncesinde destek arayışlarımız sürüyor. Valimiz sayın Ahmet Deniz bizim için bir şans. Alacağımız destekle güçlü bir takım oluşturacağımızı planlıyoruz” dedi.
“DESTEKLE BAŞARILI OLURUZ”
Batman’ın 3.lig temsilcisi Petrolspor’u yeni sezon öncesinde iddialı konuma getirmek için hem güçlü bir yönetim hem de zirveye oynayacak bir ekip hale getirmeye yönelik destek arayışlarını sürdüren Aydın Gülmez, umutlu. Alacakları destekle yeni sezonda yol haritasını netleştirmeye çalıştıklarını belirten Başkan Gülmez; “Herşeyden önce sporsever Valimiz Ahmet Deniz, şehrimiz için bir şans. Milletvekilimiz Ataullah Hamidi, bizi yanlız bırakmamak için bazı kuruluşlar ile Odalara destek amaçlı çalışma başlatması bizi umutlandırdı. Geçmişte Kulüp Başkanlığı yapan Milletvekili sayın Hamidi, kulüplerin sorunlarının ne boyutta olduğunu iyi bilenlerden. Herkesin sahipleneceği bir Petrolspor’u bir üst lige çıkarabilmenin gayretindeyiz. İstedidiğimiz desteği görürsek neden Petrolspor’u 2. lige çıkarmayalım?” dedi.




“GÜÇLÜ YÖNETİM OLACAK”
Önümüzdeki haftadan itibaren transfer çalışmalarına başlamayı planladıklarını ifade eden Başkan Gülmez, şöyle devam etti; “Destek arayışlarımız kapsamında yönetime girebilecek önemli simalara da yer verebileceğimizi açıklıyoruz. Güçlü bir Petrolspor’a güçlü bir yönetimin de şart olduğunu söylüyoruz. Önümüzdeki günlerde yeni yönetim kurulunu da oluşturacağız. Yeter ki, desteğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde yanlız bırakılmayalım. Bu takım benim değil, tüm Batmanlıları temsil eden Petrolspor’a destek bekliyoruz.”



“VALİMİZ BİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAK”
Sporsever Vali Deniz’in desteğiyle bu yıl şehrin gurur duyacağı bir ekip oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Gülmez; “Valimiz sayın Ahmet Deniz’in, Ardahan’da futbola katkısı ile sahalara getirdiği centilmenlik kampanyalarının burada da sürdürmesini bekliyoruz. Takımımızın son durumunu Valimizle paylaştık. Alacağımız destek Petrolspor’u futbolda bir üst lige çıkarmasına vesile olacak. 15 Bin kişilik yeni stadımıza yakışan başarılara ve şampiyonluğa imza atmak istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim