**Geçen sezon 3.lig 3. Grupta yer alan Batman Petrolspor, yeni sezonda yer alacağı 3. Lig 2. Gruptaki takımlarının yarısını incelemeye aldı. Önceki sezonlarda da birçok takımla aynı grupta bulunduklarını belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Aydın Gülmez; “Grubumuzdaki takımların yarısı yeni. Bölgeden bir tek Dersimspor var” dedi.
“GRUBUMUZ ORTA ŞEKERLİ”
Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, 3.lig 2. Gruptaki rakiplerini değerlendirdi. İstanbul’dan 6 ekibin gruplarında yer aldığına dikkat çeken Başkan Gülmez; “Ramazan bayramı sonrası transferlere başlayacağız. Teknik heyet konusunda bazı isimler üzerinde duruyoruz. 3.ligde grup fikstürlerini inceledik. 1. Gruba göre daha iyi bir yerdeyiz.  Grubumuzda İstanbul’un 6 ekibi yer alıyor. Grubumuza 3 yeni takım geldi. Önceki yıllarda da bazı takımlarla aynı gruptaydık. Bölgeden bir Tunceli Dersimspor bulunuyor. Orta şekerli bir gruptayız” diye konuştu.
BAYRAM’DA TRANSFER
Batmanlı futbolseverlere bayram tatili süresince müjdeli haberler vereceklerini ifade eden Başkan Gülmez, sözlerini şöyle sürdürdü; “Valimiz sayın Ahmet Deniz’in desteğiyle iyi bir ekibi kurmanın gayreti içinde olacağız. Ramazan Bayramı tatilinde daha çok transfer çalışmalarımız olacak. Futbolseverlere müjdeli haberler vermek istiyoruz. Her şeyden önce iyi bir teknik direktör ve ekibiyle önemli transferler gerçekleştireceğiz. Genç, koşan ve hedefi olan bir ekip oluşturmaktan kimsenin endişesi olmasın.”
“3 YILDIR TECRÜBE EDİNDİK”
3. Ligde tecrübe edindiklerini de kaydeden Başkan Gülmez, şunları söyledi; “3.ligde son üç yılda önemli tecrübeler edindik. Önceki sezonlarda bazı yanlışlarımız oldu. Fakat tecrübe de edindik. Artık 3.lige veda etmenin zamanı geldi. Bir üst lige çıkabilmek için bu sezon iyi bir yönetim ve güçlü bir ekiple işe başlamak istiyoruz. Batmanlı futbolseverlerin yeni sezonda zevkle izleyecekleri bir ekip oluşturacağız. Şimdiden bazı çalışmalarımız var. Ancak acele de etmek istemiyoruz. Transferlerde ince eleyip sık dokuyacağız.”


Editör: TE Bilişim