**Batman Petrolspor Teknik Direktörü Erdal Alpaslan, yönetime sunduğu rapor sonrası konuştu. Alpaslan; “Gönderdiğimiz 9 futbolcunun performansları yetersizdi” dedi.

** Transfer çalışmalarının titizlikle sürdüğünü de belirten Alpaslan: “Batman’ın ismini duyan kulüpler 10 kat fazla para istiyor” diyor.

“DİSİPLİN ÇOK ÖNEMLİ”
Bugün Manavgat’ta ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak Batman Petrolspor’da tüm futbolcular, kampta toplandı. Transferde görüştükleri bazı futbolcuları kampa davet ettiklerini belirten Batman Petrolspor Teknik Direktörü Erdal Alpaslan: “Transferle ilgili raporu yönetime verdim. Zafer Cansız hariç gönderilen tüm futbolcuların performansı yetersizdi. Disipline büyük önem veririm. Bu zaman zaman kulüpteki panomuzda da belirtirim. Manavgat kampında da en az dört hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz” dedi.

“YÜKSEK RAKAMLAR İSTENİYOR”

Görüştükleri futbolcularda sıkıntı yaşamadıklarına da dikkat çeken Alpaslan, daha çok kulüplerin uçuk bonservis ücretleri nedeniyle sorunlar yaşadıklarını söyledi. Alpaslan, şöyle devam etti: “Görüştüğümüz futbolcularda sıkıntı yok. Şampiyonluğa oynayan kulüplerden futbolcular bile Batman’a gelmek istiyor. Tek sıkıntı kulüplerin yüksek bonservis bedelleri. Bu sıkıntıları aşmak istiyoruz. Batman’ın lafını duyan kulüpler beş-on katı para istiyor. Batman’ın sokağa atacak parası yok. Futbolcunun ederini iyi bilirim.”

Editör: TE Bilişim