**Manavgat maçı sonrası görevinden istifa eden Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan; “Geçen sezondan giden ve kalan futbolcuların sorumlusu değilim ama taraftar sanki giden futbolcuları ben gönderdim diye tepki gösterdi. O tepkileri hak etmedim” dedi.

** Petrolspor’da krizin yaşandığını da belirten Şahan, şöyle devam etti: “Batman Petrolspor krizden kurtulmalı. Daha sezonun ilk haftasında taraftar Uğur, Ahmet ve diğer futbolcuları ben istemiyormuşum gibi tepki gösterdi. Oysa bu futbolcuları ben de takımda görmek isterdim.”

ŞAHAN DÖNEMİ KAPANDI

Ligin dört maçında 1 puan toplayabilen Batman Petrolspor’da yaprak dökümü başladı. Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Mehmet Şahan, 2-1’lik Manavgat maçı sonrası görevinden ayrıldı. Futbolcularıyla önceki akşam tesiste bir araya gelen Şahan: “İyi takımsınız toparlayacaksınız. Bizimle olmadı, hakkınızı helal edin” diyerek vedalaştı. Şahan, futbolcularıyla vedalaştıktan sonra çantalarını alıp tesisleri terk etti.

İLK HAFTADAN TEPKİLERİ HAK ETMEDİM”

Gazetemizin spor servisinin sorularını cevaplayan Mehmet Şahan: “Yeni sezon kadrosunu kurarken yönetimle birlikte görüş alışverişinde bulunduk. Geçen sezondan giden Uğur, Ahmet ve diğer futbolcuları sanki ben istemedim diye sezonun ilk haftasından bu yana taraftar bize tepki gösterdi. Oysa bu tepkileri hiç hak etmedim. Geçen sezondan takımda kalanlarla ilgili kararı ben vermedim. Çünkü izlemediğim ve bilmediğim futbolcularla ilgili karar vermem doğru olmazdı” dedi.

PETROLSPOR KRİZ YAŞIYOR”

Petrolspor’un kriz yaşadığına da dikkat çeken Teknik Direktör Şahan, şöyle devam etti: “Takım bir kriz yaşıyor. Takımın o krizden kurtulması lazım. Biz katkıda bulunamadık. Çözümlerde başarılı olamadık. Ne söylesek bir anlamı yok. Çünkü başarısızlıkta en zayıf halka hocalardır. Gitmesi gereken tek kişi hocadır. Yönetimin güçlenmesi için hocaların gitmesi gerekir. Umarım benim yapamadığımı benden sonraki gelen arkadaşım yapar ve başarılı olur. Batman Petrolspor’a başarılar diliyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana bizlere destek olan herkese teşekkür ederim.”

Editör: TE Bilişim