**8 Ay önce kurulan 1955 Batman Belediyespor’un kadın futbol takımı, sahasında Siirt Hasbeyspor’u 8-1’lik sonuçla devirdi.

 

** Kadın liginde renkli görüntüler oluşurken, kadın futbolcuların hırsı erkekleri aratmıyor. Bu sezon lige katılan Batman ekibi, zirve mücadelesi veriyor.

 

 

KADINLAR SAHADA
ERKEKLER TRİBÜNDE
1955 Batman Belediyespor kulübü, Batman sporunda ‘devrim’ niteliğindeki kadın futbol takımıyla adından söz ettiriyor. 8 Ay önce kurulan 1955 Batman Belediyespor’un kadın futbol takımı, 3. Lig’de 8 takım arasında köklü kulüplere adeta kök söktürüyor. Kadınların zevkli ve çekişmeli karşılaşmalarını erkekler ve yakınları tribünde izliyor.

SİİRTSPOR’U RAHAT GEÇTİ
Cumartesi günü Aydınkonak semt sahasında oynanan 1955 Batman Belediyespor ile Siirt Hasbeyspor arasındaki karşılaşmada fileler 9 kez havalandı. 9 Golün atıldığı karşılaşmada iki top direkten dönerken, Siirtsporlu iki futbolcu da kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 8-1’lik galibiyetle karşılaşmayı tamamlayan Turuncu-Mavili ekibin gollerini Tülay (2), Menekşe (2) Sevgi (2) Ayşe ve Özge kaydetti.

BELEDİYE’DEN TAM DESTEK
Batman Belediyesi Eş Başkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel’in tam destek verdiği 1955 Batman Belediyespor’un kadın futbol takımını Belediye Eşbaşkan Yardımcıları da yalnız bırakmıyor. Siirt karşılaşmasında Belediye Başkan Yardımcılarından Semra Güneş, Nasır Taş, bazı Meclis üyeleri ile BDP eski il başkanı Mehdi Öztüzün de tribünde yer aldı.

KIRAN KIRANA KÜCADELE
1955 Batman Belediyespor kadın futbol takımı oynadıkları futbolla, izleyenlere keyif verirken, erkek liglerindeki mücadeleyi de aratmadı. Girdikleri iki mücadele ve top kontrollerinde teknikleriyle dikkat çeken Turuncu-Mavili ekibin kadın futbol ekibi, galibiyet sevincini de halay çekerek kutladı.

 

Editör: TE Bilişim