** Batman Petrolspor’da Teknik Direktör Mehmet Ak, Silivri maçında iyi futbol sergilemelerine rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını belirterek: “Doyurucu bir futbol sergiledik. İki topumuz direkten döndü, iki net penaltımız da verilmedi. Futbolcularıma güveniyorum. Daha iyi olacağız” dedi.

“FUTBOL UMUT VERDİ”
Cumartesi günü oynanan karşılaşmada Silivrispor’a 1-0 mağlup olan Batman Petrolspor’da rota kupa maçına dönerken, Teknik Direktör Mehmet Ak, açıklamalarda bulundu. Silivri karşısında oyun üstünlüğünün kendilerinde olduğunu belirten Ak: “Şansız bir gol yedik. Daha sonra 4 net gol pozisyonunu değerlendiremedik. İki topumuz direkten döndü, iki de net penaltımız verilmedi. Maçın son bölümünde Halil’in kırmızı kart görmesi Burak Seres’in de sakatlanmasıyla 9 kişi kalmamıza rağmen rakip kaleye yüklendik. Ancak golü bulamadık. Oynanan futbol bizim için umut oldu. Daha iyi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“KÖTÜ GÜN DOSTLARINA
İHTİYACIMIZ VAR”
Takımın geçiş sürecinden geçtiğini ve zorlu süreçte takıma herkesin sahip çıkması gerektiğini de kaydeden Ak, şöyle devam etti: “Bizim yapıcı eleştirilere diyeceğimiz yok. Ancak takımın içinden geçtiği süreci anlamadan sırf eleştiri yapanları anlamak zor. Bize kötü gün dostu lazım. İyi günde herkes yanınızda olur. Ben takımımın arkasındayım ve her geçen hafta daha iyiye giden bir ekip olacağız.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim