ESKİ FUTBOLCULAR HASRET GİDERDİ
Antalya Sportif Faaliyetler Derneği (ASFAD) tarafından her yıl gelenekselleştirilen ve Nisan ayında düzenlenen turnuvaya Batman’dan da eski futbolcular katıldı. Bu yıl 11.’si düzenlenen futbol turnuvasına yurtdışından 7, yurt içinden 17 takım olmak üzere toplam 24 takım katıldı. Turnuvanın Kemer etabında ise; Batman ekipleri, Diyarbakır, Muzkent, Londonİst, Beşiktaş, Aksaray, Metin Kanağı, Dinar Marseyas, Pile KKTC, İstanbulspor, Karaman, Bingöl, Antalya Asfad, Çanakkale, Kemer, Yalova, LondonTurkısch, Silivri, Manavgat Şelale, Afyon ve Sarayköy Masterleri mücadele edecek. Antalya Sportif Faaliyetler Derneği (ASFAD) Başkanı Ayhan Dolma ve Asbaşkan Osman Ergin tarafından 11.’si organize edilen turnuvada bu yıl iki etapta 48 takım mücadele ediyor. 


“TEMAMIZ SAVAŞSIZ BİR DÜNYA”
ASFAD As Başkanı Ergin; “Turnuvamızda geçen yıl kullanmış olduğumuz temamız; herkeste ve her yerde olmasını arzu ettiğimiz hasletler yani; ‘Sevgi, Saygı Hoşgörü’ydü.  Bu seneki temamızı ise; dünyamızda olmasını arzu etmediğimiz; ‘Savaşsız bir dünya’ olarak belirledik. Her turnuvamızda misafirlerimize ve spor camiasına örnek mesajlar vermeye çalışıyoruz. İmkanlarımız ve sağlığımız el verdiğince, her zaman bu mesajları vermeye devam edeceğiz” dedi.


“SPORDA DOSTLUK VE KARDEŞLİK”
ASFAD Başkanı Dolma, şöyle konuştu; “ Her yıl farklı temalar ile 12 yıl önce başlatmış olduğumuz organizasyonlarımızda vefa ve dostluğu ön plana çıkarmaya gayret ederken,davet ettiğimiz misafir takımlarda da bu duygulara değer veren grupları tercih ediyoruz. Yaşadığımız coğrafyanın ve dünyanın durumu malum. Bunu göz ardı etmeyerek, turnuvalarımızda tepedeki kavgalara inat, taban da misafirlerimize ve seyircilerimize sporda dostluğu ve kardeşliği empoze etmeye çalışıyoruz. Kısa bir dönemde olsa; insanları sporla stresten uzak tutabiliyorsak ve turizmin ölü sezon tabir edilen bu döneminde iki hafta da olsa, bir iki tesisimizi davet ettiğimiz misafir yoğunluğu ve sinerjisi ile sezona hazırlayabiliyorsak ne mutlu bize.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim