** Batman Petrolspor A.Ş. ikinci etap kamp çalışmalarına Erzurum’da başlıyor. Teknik Direktör Tarık Yurttaş: “Kamp süresince 3 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz” dedi.

26 FUTBOLCUYLA KAMP
Batman kampını 36 kişiyle tamamlayan Batman Petrolspor, Erzurum Palandöken’e 26 futbolcuyla gidiyor. Batman kampında 16 idman gerçekleştirdiklerini belirten Teknik Direktör Tarık Yurttaş: “Batman’da ağırlıklı olarak fizik, kondisyon ve kuvvet çalıştık. İyi bir kamp dönemiydi. Bu süreçte futbolcularımız hem Batman’ı tanıdı hem de fizik olarak iyi bir düzeye geldi. Kamp süresince futbolcuları da yakından tanıdık. 36 kişilik kadroyu 26’ya düşürdük” dedi.

3 HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK
İkinci etap kampa yarın Erzurum’da başlayacaklarını da ifade eden Yurttaş, 3 hazırlık maçı oynayacaklarını söyledi. Yurttaş, şöyle devam etti: “Hazırlık maçlarında eksikliklerimizi göreceğiz. Kamp süremiz iki hafta sürecek. Takımın iskeletini oturttuk gibi. İmkanlar ölçüsünde 1-2 nokta transfer yapabiliriz. Özellikle tecrübeli kaleci için arayışlarımız sürüyor. Genel olarak iyi bir ekip kurduğumuza inanıyorum. Erzurum kampında eksikliklerimizi gidererek, sezona güzel bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim