**1988 Yılında Batman Belediyespor’da masörlüğe başlayan ve 1995 yılından bu yana da Tüpraşspor masörlüğünü yapan 61 yaşındaki Rahmi Aydağ, görev yaptığı iki kulüpte 12 hoca ve 6 Kulüp Başkanıyla 21 şampiyonluk yaşadı.
EN KIDEMLİ MASÖR
Batman’ın en kıdemli masörü 61 yaşındaki Rahmi Aydağ, 1988 yılında Batman Belediyespor’da masörlüğü başlayan Aydağ, 29 yıldır masörlükten kopamıyor. 1988 Yılında masörlüğe başlayan 61 yaşındaki Rahmi Aydağ, 12 hoca ve 6 Kulüp Başkanıyla 21 şampiyonluk yaşadı. Belediyespor’dan, Tüpraşspor’a 1995 yılında geçen Aydağ, iki kulüpte 12 hoca ve 6 Kulüp Başkanıyla 21 şampiyonluk sevinci yaşadı. 2 ve 3.ligin yanı sıra Batman amatör liginde de görev alan Aydağ, 2008 yılında emekli oldu. Emeklikten sonra da görevine devam eden emektar masör Aydağ, 22 yıldır Tüpraşspor’dan kopamıyor. 11 İl, 8 Bölge ve 2 profesyonel ligde şampiyonluk yaşadığını belirten Aydağ; “Futboldan kopamıyorum. Ömrümün büyük bölümünü futbolla geçirdim. Futbol sayesinde sağlıklıyım ve ayaktayım” diye konuştu.



AYDAĞ’IN UNUTAMAYACAĞI ANILAR…
Emektar masör Aydağ, Batman Belediyespor’un 1990-91 sezonunda 3.ligden 2.lige yükseldiği sezonda Cizre deplasmanında unutamadığı bir anısını anlattı. İşte Aydağ’ın unutamadığı o anı; “Cizrespor ile Belediyespor karşı karşıya geldi. Saha içinde sakatlanan golcümüz Senai’yi Cizrespor tribünlerin önünde tedavi ettirmek istedim.  Cizresporlu taraftarlar, yerde yatan Belediyespor’lu Senai’nin üzerine taş attı. Ben de taş ona değmesin diye kendimi o’nun önünde adeta kalkan oldum. O yıl şampiyonluk yaşadık ama o anıyı da unutamıyorum. Tüpraşspor’da iken antrenör Emrullah Çalar döneminde gol yemeden bölge şampiyonu olduk. 2008 yılında emekli oldum ama halen çalışıyorum. Bunu da spora borçluyum. Spor sayesinde sağlığım yerimde. Uzun yaşamanın sırlarından biri de spordur” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim