**Batman Petrolsporlu futbolcular, taraftara kenetlenme çağrısında bulundu. Kırmızı-Beyazlı ekibin futbolcuları; “Evimizde üst üstte dört maç oynayacağız. Bu maçları alırsak zirveye oturacağız. Taraftarımızın desteğini bekliyoruz” dediler.

 

“ZİRVE UZAK DEĞİL”

Batman Petrolspor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular, evlerinde peş peşe oynayacakları dört maça odaklandı. Kırmızı-Beyazlı ekibin futbolcuları, taraftara kenetlenme çağrısında bulundu. Pazar günü oynanacak Tutap Şekerspor maçında tribünleri dolu görmek istediklerini belirten Petrollü futbolcular; “Son üç maçta aldığımız yedi puanla moral bulduk. Takım özgüven kazandı. Önümüzdeki dört maçı evimizde oynuyoruz. 4 Maçta 12 puanın yanı sıra hükmen de galip geldiğimiz bir maçı da sayarsak 15 puan toplamanın hesabını yapıyoruz. Biz bu işe inandık. Çok çalışıyoruz. Her maçı bir final gibi görüp zirveye çıkmanın hesabı içindeyiz” diyorlar.

“TARAFTAR DA İNANMALI”

Zirve hesaplarını yaptıklarını belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin futbolcuları, şöyle devam ettiler: “İç sahada daha çok taraftar desteği görmek istiyoruz. Taraftarımız tribünleri doldursun, bize inansın. Sezonun ilk haftaları yeni kadro nedeniyle geçiş süreciydi. Kötü sonuçlar aldığımız farkındayız. Ama o süreci atlattık. Yeni hocamızla birlikte uyum sorununu da çözüldü. Artık taraftar da bize inanmalı. Bu hafta dolu tribünlere oynamak istiyoruz. Taraftarımıza galibiyet armağan edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim