DOSTLUK MAÇI
Lig öncesinde son provaya çıkan Diyarbakır-Batman Petrolspor maçı karşılaşmaya sıcak havaya rağmen ilgi gödü. Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Emniyet Müdürü Halis Böğürcü ve Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’ın da izlediği karşılaşmayı 3 bine yakın Diyarbakırsor’lu ve Batman’dan gelen 100’e yakın Petrolspor taraftarı izledi. Atatürk Stadı’ndaki karşılaşmada dostluk rüzgarları esti. İki takım taraftarları karşılıklı tezahüratlarda bulunurken, sahaya çıkan iki takım futbolcuları önce el ele tribünleri selamladı, daha sonra iç içe girerek basına poz verdi.
 
ANLAMLI PANKARTLAR ALKIŞ ALDI
Petrolspor, sahaya ‘Diyarbakırspor’a başarılar dileriz’ pankartı ile Diyarbakırspor da ‘Petrol kentine şampiyonluklar yakışır’ pankartı ile çıkarak tribünlerden alkış aldı. Eski hakem İhsan Pamuk’un yönettiği maçın ilk 45 dakikasında etkili olan Diyarbakırspor’da Serdar Alan’ın şutu direkten dönerken, Yeşil-Kırmızılılar birçok pozisyondan da yararlanamadı. 55.dakikada Fahrettin’in topu elle kestiğine işaret eden hakem, Petrolspor lehine penaltı verdi. Emin, penaltıyı gole çevirmesini bildi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Petrolspor sahadan 1-0 galip ayrıldı.
 
DOSTLUK YEMEĞİ
Maçtan sonra Diyarbakırspor yönetimi, Batman Petrolspor kafilesini yemekte ağırladı. Diyarbakırspor Futbol Yatırımları A.Ş Başkanı İhsan Yapıcı ve Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, konuk kafile ile yakından ilgilenirken, Batman Petrolspor yönetimi dostça tutumlarından dolayı Diyarbakırspor’a teşekkür etti.
 
Editör: TE Bilişim