HAKEMLER: M.Kürşat Öner***, Halil Çağlayan***, Murat Esen***

B.BELEDİYESPOR: Ferhat***, Erkan***, Mehmet Kayra***, Veysi***, Yunus***, Serdar***, Fatih*** (Dk,85 Mehmet Güneş*), Özkan***, Hasan***, Yücel** (Dk.57 Halil İbrahim**), Zeynel*** (Dk.60 Ramazan**)

B.PETROLSPOR: Onur**, Emrah**, Metin**, Hamdin**, Ömer**, Cüneyt** (Dk.46 Kenan**), Önder**, Halil**, Hasan** (Dk.87 Fatih), Emre**, Okan** (Dk.70 Barış*)

GOL: Dk.18 Zeynel, Dk.76 Serdar (B.Belediye)

SARI KARTLAR: Yücel, Yunus, Serdar (Batman Belediye) Emrah, Onur, Emrah, Hamdin, Kenan, Halil, Emre (Batman Petrol)

 * Lider Batman Belediyespor, zirveyi korudu. Petrolspor karşısında her iki yarıda üstün olan Turuncu-mavililerle, attığı gollerle üç puanı aldı

BELEDİYE ZORLANMADI

Vali Recep Kızılcık, Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Belediyespor Kulüp Başkanı Cevat Evren, TPAO Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Erdal Coşkun ve kalabalık bir taraftar topluluğunun izlediği maça Belediyespor, hızlı başladı. İlk tehlikeli atağını 10. dakikada Fatih ile yapan Turuncu-mavililer, gollük pozisyonu değerlendiremedi. Bu dakikada Fatih kaleciyle baş başa kaldı, topu fileler yerine auta attı. Ataklarını sıklaştıran Belediye, 18. dakikada golü buldu. Erkan’ın sağdan ortasına hareketlenen Zeynel, kafayla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu; 1-0. Golle birlikte moral bulan Belediye 21 ve 24. dakikalarda Hasan’la mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremedi. 27. dakikada kontratakla Belediyespor kalesinde tehlikeli olan Petrollü Ercan, cezaalanında düşürüldü, hakem ’devam’ dedi. 32. dakikada Belediyesporlu Yücel’in sert şutu direkten döndü, topu önünde bulan Hasan iyi vuramadı ve ilkyarı da Belediye’nin 1-0’lık üstünlüğüyle kapandı. İkinci yarıda oyun sert geçti. Bol sarı kartların çıktığı maçın 76. dakikasında Belediye farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Ramazan’ın topuna cezaalanı içinde hareketlenen Hasan, sert vurdu kaleciden dönen topu tamamlayan Serdar maçın skorunu ilan etti; 2-0.

Editör: TE Bilişim