**Batman Petrolspor, Darıca deplasmanında ‘1’ puanla dönerken, objektiflerimize renkli görüntüler yansıdı. Gurbetteki 400 taraftarın 90 dakika  desteklediği Kırmızı-beyazlılar, ‘şampiyon’ gibi ilgi gördü.

 

KONVOYLA STADA

İstanbul, Bursa ve İzmit’te yaşayan bazı Batmanlılar, Petrolspor’u Darıca deplasmanında yalnız bırakmadı. Darıca girişinde bir araya gelen Kırmızı-Beyazlı ekibin taraftarları, Darıca ilçe stadına araç konvoyuyla gitti. Petrolspor bayraklarının açıldığı konvoyda ‘Kırmızı-Beyaz, şampiyon Petrol’ sesleri yükseldi.


GÜLMEZ-ÇOLAK EL ELE TRİBÜNE

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez ve Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak, taraftarlara el ele gitti. Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Çolak’a, İstanbul Yarasalar Taraftar grubu Savaş Özalp çiçek verdi. Çolak, taraftarın ilgisine teşekkür etti.



DARICA TRİBÜNLERİNE KARANFİL

Play-Off oynama iddiasını sürdürmek isteyen Darıca Gençlerbirliği ve şampiyonluğun güçlü adayı Petrolspor’un mücadelesinde centilmenlik ön plandaydı. Karşılaşma öncesinden her iki takım futbolcuları da dostluk görüntüleri sergilerken, Petrolsporlu futbolcular, Darıca Gençlerbirliği taraftarlarını selamlayarak tribünlere karanfil bıraktı.

İŞADAMLARI DA İZLEDİ

Darıca ve Gebze’nin tanınan iş adamları da tribündeydi. Karşılaşmayı Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Ayhanlar Holding sahibi Batmanlı Murat Ayhan da takip etti. Karşılaşmada Petrolsporlu taraftarların sayı olarak daha fazla olması dikkat çekti.

TRİBÜNÜ DOLDURDULAR

Petrolspor taraftarlarına ayrılan tribün tamamen doldu. Ev sahibi ekip Darıca’nın 100 taraftarı maçı izlerken, konuk ekip Petrolspor’u ise 400 kişi destekledi. Kırmızı-Beyazlı ekibin taraftarları 90 dakika susmak bilmedi.


İLK GOL…

Kırmızı-Beyazlı ekibin tecrübeli golcüsü Hasan Ahmet Sarı, 57. dakikada Darıca karşısında skora dengeyi getirdi. Hasan, dört futbolcuyu çalımlarla geçerek, bir an da kaleciyle baş başa kaldı ve topu ağlara gönderdi.


İKİNCİ GOL…

61. Dakikada Yunus Emre’nin ayağından attığı ikinci gol de objektiflerimizden kaçmadı. Uğur’un ara pasında Yunus Emre, iyi takip etti ve gelişine iyi vurdu, topu ağlara gönderdi.


GOL SEVİNCİ

Petrolsporlu futbolcular, attıkları iki golden hemen sonra İstanbul Yarasalar Taraftar grubunun yer aldığı tribünlere koştu. Taraftar ve futbolcuların gol sevinci görülmeye değerdi.

24. GOLÜ DARICA’YA
Petrolspor’un tecrübeli golcüsü ve ligin gol kralı Hasan Ahmet Sarı, Darıca deplasmanında 24. golüne ulaştı. Kırmızı-Beyazlı ekipte iyi bir sezon geçiren Hasan Ahmet Sarı, takımını zirve yolunda taşıdı. Kırmızı-Beyazlıların 44 kez rakip fileleri havalandırırken, bu gollerin 24’ünü Hasan Ahmet Sarı kaydetti.

 

Editör: TE Bilişim