**İzmir-Tire deplasmanında maçın son dakikalarında kalesinde gördüğü peş peşe gollerle sahadan mağlup ayrılan Batman Petrolspor’da Teknik Direktör Tarık Yurttaş itiraf etti; “Ligin 6. Haftası geride kaldı ama takım olamadık. Kendi elimizle kazanacağımız maçı rakibimize hediye ettik.”
“MAÇIN ŞOKUNDAYIZ”
İzmir deplasmanında Tirespor’a son dakikada peş peşe yediği gollerle puansız Batman’a dönen Petrolspor da teknik heyet ve futbolcuların ağzını bıçak açmıyor. Eksik kadroyla çıktıkları Tire karşısında oyunun büyük bölümünde üstün oynamalarına rağmen skoru koruyamadıklarını belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Tarık Yurttaş; “Hala o maçın şokundayız. Atilla sakattı. Erman da maçın 20. Dakikasında sakatlandı. Sağ ve sol bekimiz olmayınca zorlandık. Görev verdiğim futbolcularım iyi niyetle mücadele etti ama hataları bize pahalıya mal oldu. Skoru koruma yerine hakemle uğraşınca, kazanacağımız maçı rakibimize armağan ettik. Futbolda olmayacak bir hatayı İzmir’de yaptık” diye konuştu.
“TAKIM OLAMADIK”
Ekibindeki bazı futbolcuların karakterist özelliğinden hala takım olamadıklarını da itiraf eden Yurttaş, şöyle konuştu; “Maçın büyük bölümünde iyiydik. 2-0’dan sonra daha da farkı bulabileceğimiz pozisyonlar oldu ama değerlendiremedik. Halil, oyundan atılınca futbolcularımız hakemle uğraştı. Eksiklikler yüzünden Tire maçında revizyona gittik. İki kanat oyuncumuzun olmaması galibiyet hesaplarımızı alt-üst etti. Böyle bir skorla sahadan ayrılacağımızı kafamızın ucundan geçirmiyorduk. Ev sahibi takımın seyircileri bile maçı terk ettikleri sırada böyle bir skorun olduğuna onlar bile inanamadı.”
Editör: TE Bilişim