** Sakarya deplasmanında takımın sahada cesur ve özgüvenli oynadığını belirten Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez: “Sabırlı futbol galibiyeti getirdi. Takımı yalnız bırakmayan gurbetteki Batmanlılara teşekkür ediyorum” dedi.

 

“ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK”

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, Sakarya galibiyeti sonrası futbolcuları ve takımı yalnız bırakmayan gurbetteki Batmanlı futbolseverlere teşekkür etti. Önlerinin açık olduğunu belirten Başkan Gülmez: “Sakarya deplasmanında takımımız özgüvenle ve sabırla futbol oynadı. Futbolcular birliktelik, inanç ve özgüvenlerini sahaya yansıttı. İstanbul ve Bursa’dan gelen taraftarlarımız 90 dakika takımı destekledi. Futbolcular ile taraftarın bütünleşmesiyle ortaya güzel bir sonuç çıktı. Sakarya maçı öncesi futbolcularımız tribünlere çiçek attı. Maç sonrası Sakarya taraftarı da Batman Petrolspor’u galibiyetinden ötürü alkışladı. Ayrıca Sakarya deplasmanında takımımızın konuklama masraflarını karşılayan sayın İrfan Güneş’e teşekkür ederiz. Diğer işadamlarımızı da takımımızın yanında görmek istiyoruz. Bu takıma kim bir manevi destek sunarsa Allah razı olsun” diye konuştu.

 

“BU TAKIM 2. LİGİ GÖRECEK”

Son üç haftada alınan 7 puanla moral bulduklarını da belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Gülmez, şöyle devam etti: “Takımı devir alır almaz transfer çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürdük. Eski ve yeni oyuncularımız kısa sürede kaynaştı. Sakarya deplasmanında birbirlerine kenetlenmiş ve galibiyete inanmış bir takımı sahada gördük. Hocamızdan futbolcularımıza kadar herkes üç puana odaklanmıştı. Bu takımı bir yıllığına almadık. Bu şehir 2. Ligi hak ediyor. PTT 1. Ligine kadar yolumuz var. Kentin tek profesyonel takımı Petrolspor, her geçen gün yükselen performansıyla konuşulacak. Futbolcularımızda kendilerine yakışan sonuçları almaya devam edeceklerine inanıyorum.” 

Editör: TE Bilişim