**Batman İl şampiyonu olan Tüpraşspor, bugün baraj maçında 1955 Batmanspor’a konuk oluyor. Saat 14.00’teki maça futbolseverlerin ilgi göstermesi beklenirken, Tüpraş Batman Rafineri Müdürü Sinan Girgin, centilmenliği ön planda tutacaklarını söyledi.
SPORSEVER MÜDÜRDEN ANLAMLI MESAJ
Batman Tüpraş Rafineri Müdürü Sinan Girgin, baraj maçı öncesinde centilmenlik mesajı verdi. Bugün saat 14.00’teki final maçında bölgesel ligdeki Batman temsilcisi 1955 Batmanspor’la centilmenlik içerisinde mücadele edeceklerini ifade eden sporsever Müdür Girgin; “Yıllardır bölgesel ligde Batman’ı temsil eden 1955 Batmanspor, bizden daha tecrübeli. Şehrimizi başarıyla temsil eden ekibimizle yapacağımız maçta centilmenliği ön planda tutacağız. Maçın skoru ne olursa olsun kazanan Batman olacak. İki takıma da başarı diliyorum” dedi.
“FUTBOLSEVERLERİ BEKLİYORUZ”
Batmanlı futbolseverleri bugünkü maça davet eden Rafineri Müdürü Girgin, sözlerini şöyle sürdürdü; “Koyu Beşiktaş taraftarıyım ama Rafinerimizin yıllarca desteklediği Tüpraşspor’un, bu yıl Batman amatör liginde şampiyon olması bizim için ayrı bir sevinç. Bugün kardeş 1955 Batmanspor’la baraj maçı oynayacağız. Futbolseverleri maça bekliyoruz. Zevkli ve çekişmeli geçecek maçta kazanan Batman olacak.” (Spor Servisi)
 

Editör: TE Bilişim