**Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur eleme maçında Süper Lig ekibi Kasımpaşa’yı konuk eden Batman Petrolspor, rakibi karşısında iyi mücadele etti. Kasımpaşa’nın 3-2’lik üstünlüğüyle devam eden maçın uzatma dakikalarında tribünlerden sahaya atılan su şişesi, Koita’nın yüzüne denk geldi. Yere yığılan futbolcu, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hakem Özgür Yankaya, maçı tatil etti.

HER ŞEY GÜZEL BAŞLAMIŞTI
3. Lig 1. Grup temsilcisi Batman Petrolspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur eleme maçında yeni stadyumunda konuk ettiği Süper Lig ekibi Kasımpaşa karşısında başa baş futbol sergiledi. 10 Bin taraftarın izlediği karşılaşmada her şey güzel başladı. Karşılaşmada Kasımpaşa ilk devreyi 2-0 önde kapatmasına rağmen Petrolspor, güçlü rakibi karşısında skoru 2-2’ye getirmeyi başardı.

MAÇ TATİL EDİLDİ
Maçın uzatma dakikalarında ise tribünden gelen pet şişe su, Koita’nın yüzüne geldi. Yere yığılan futbolcu, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Maçın orta hakemi Özgür Yankaya ise karşılaşmayı tatil etti. Yankaya’nın verdiği ağır karar ise Batman kamuoyunda tepkiyle karşılandı. Birçok Batmanlı futbolseverler: “Dört büyüklerin maçlarında bu görüntülerin çok daha fazlası meydana geliyor. Ancak maçlar tatil edilmiyor. Hakem en azından maçı bitirebilirdi” dediler. Öte yandan maçla ilgili kararı önümüzdeki günlerde Futbol Federasyon’u verecek. Petrolspor’un 3-0 hükmen mağlup edilmesi ve para cezası alması gündemde. (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim