*TPAO Batman Petrolspor, zirve mücadelesi yolunda kritik maça çıkıyor. Pazar günü Elazığspor’u konuk edecek Kırmızı-Beyazlılarda tüm hesaplar 3 puan üzerine kuruldu.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ÖNEMLİ VİRAJ
3. Lig 2. Grupta şampiyonluk hesabı yapan TPAO Batman Petrolspor, zirve mücadelesi veren Elazığspor’u konuk edecek. Hafta boyunca karşılaşmaya Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde sıkı hazırlanan Kırmızı-Beyazlılarda tüm hesaplar üç puan üzerine kuruldu. Son idmanını şehir stadyumunda yapan Petrol’de kart cezaları bulunan Akın ve Oktay forma giyemeyecek. Zorlu maçta sakatlığı bulunan Gökhan da eksik futbolcular arasında yer alıyor. Petrolspor bir maç eksiğine rağmen 37 puanla liderliğini sürdürürken, Elazığspor ise 31 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

TARAFTAR BÜYÜK DESTEK VERECEK
Batmanlı taraftarlar Pazar günü 14.00’te oynanacak karşılaşmada 15 bin kişilik stadyumu dolduracak. Maç öncesi Yarasalar, Vikingler ve Taraftarlar Birliği grupları yaptıkları açıklamada 90 dakika boyunca takıma destek vereceklerini açıklamıştı. Hafta boyunca sağduyu açıklamalarında bulunan taraftar grupları: “Şampiyonluk yolunda takımımızın olası bir ceza almaması için sadece takıma destek vereceğiz. İlk maçta Elazığspor taraftarlarının takımımızı yönelik saldırıları ortadayken Elazığ taraftarları ortamı germek için paylaşımlarda bulunuyor. Bu provokatif paylaşımlarla gerçek Petrolsporlular itibar etmeyecektir. Sahadan 3 puanı alarak şampiyonluk yolunda ilerleyeceğiz” dediler. Öte yandan Pazar günü oynanacak TPAO Batman Petrolspor-Elazığspor karşılaşmasının başlama saati ise 14.00.

Muhabir: CEMAL GÜLER