İKİ TAKIM DA ZEVK VERDİ
3. Lig 1. Grup temsilcisi Batman Petrolspor, sahasında konuk ettiği İzmir ekibi Tire 1922’yi son dakikada bulduğu golle 2-1’lik skorla devirdi. Taraftarın ilgi gösterdiği karşılaşmada az sayıda protokol üyesi izledi. Temposu yüksek olan maça konuk ekip Tire 1922 etkili başlasa da golü Petrol buldu. 15. Dakikada Mustafa Emre’nin şık ortasında Emrah Metoğlu kafasını kullandı, top ağlarla buluştu; 1-0. Golden sonra daha etkili olan Petrol, Emrah Metoğlu ile kaleyi yokladı. 40. Dakikada Mehmet’in pasını kapan Emrah’ın şutu az farkla auta çıktı. İlk yarı 1-0’lık skorla kapandı. İkinci yarıda etkili olan Tire 1922spor, 63. Dakikada skora dengeyi getirdi. Bu dakikada topla ceza sahasına kadar giren Berke, düzgün bir şutla topu ağlara gönderdi: 1-1. Gelişen Petrolspor atağında Ali Kuleli, Mehmet’i gördü. Mehmet, net gol pozisyonunu değerlendiremedi. Son 20 dakikada Petrol kalesine yüklenen Tire, 90+5’te golü kalesinde gördü. Ceza sahasında Emrah Metoğlu’nun pasını kapan Ali Kuleli sert vurdu, kalecinin müdahalesine rağmen meşin yuvarlak filelerle buluştu; 2-1. Karşılaşma bu skorla biterken Kırmızı-beyazlılar kritik 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. (Reşat Yiğiz)

STAD: Batman Yeni Şehir
HAKEMLER: Erdem Mertoğlu**, Sezgin Şahbaz**, Taner İlker**
BATMAN PETROL: Ökkeş***, İbrahim** (Dk.58 Emre Bayram**), Emrah Metoğlu***, Mehmet Bağlı**, Kadir**, Abdurrahman***, Burak** (Dk.70 Mertcan**), Veysel** (Dk.77 Bedri**), Ali Kuleli***, Mustafa Emrecan***, Celal** (Dk.67 Bertuğ**)
TİRE 1922: Fatih**, Nihat**, Burak**, Gökhan**, Sergen**, Berke*** (Dk.87 Enes), Hüseyin***, Celal***, Erhan**, Bartuğ**, Tugay**
SARI KARTLAR: İbrahim, Kadir, Celal, Mustafa
KIRMIZI KART: Dk.90 Emrah (Tire)
GOLLER: Dk.15 Emrah, Dk.95 Ali Kuleli (Petrol), Dk.63 Berke (Tire)

Editör: TE Bilişim