**Pazar günü ikinci yarının ilk maçı olan Kırıkhanspor’u pusuda bekleyen Kırmızı-Beyazlıların hedef büyüteceğine inandığını belirten sporsever Vali Ahmet Deniz: “Ara transferlerle güçlenen Petrolspor, liderle aradaki puanı kapatacak güçte” dedi.
“EKİBİMİZ SERİYİ YAKALAYACAK”
Batman’ın profesyonel temsilcisi Petrolspor’a verdiği destekle bilinen Vali Ahmet Deniz, ikinci yarı öncesinde Kırmızı-Beyazlı ekibe başarı diledi. Pazar günü saha ve seyircisi önünde Hatay temsilcisi Kırıkhan’ı konuk edecek olan Petrolspor’un futbolseverlere galibiyet armağan edeceğine inandığını söyleyen Vali Deniz; “İkinci yarıdaki ilk maçı galibiyetle kapatacağına inandığım ekibimizin seriyi yakalaması halinde liderle aradaki farkı da giderecektir. Üç maçlık seri galibiyetler arayı kapatır” diye konuştu.




“YENİ TRANSFERLERE GÜVENİYORUM”
Ara transferde Kırmızı-Beyazlı ekibin kadrosuna katan futbolculara güvendiğini de kaydeden sporsever Vali Deniz, şöyle devam etti; “Yeni transferler Teknik Direktörümüz Tarık Yurttaş tarafından yapıldı. Sezon başındaki ekip ile şimdiki ekip arasında uçurum var. Ekibimiz her haliyle play-off’a kalabilecek kapasitedir. Ancak biz bu gruptan şampiyon olarak çıkmak istiyoruz. Çünkü Batman’ın her yönüyle futbol potansiyeli var. Bu Pazar sahamızda konuk edeceğimiz Kırıkhan’da da rövanşı alıp seri galibiyetlere başlayacağına inandığım ekibimize yürekten başarılar diliyorum.” (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim