** Batman Petrolspor’un 2. Lig’de fırtına gibi estiği dönemlerde taraftarın gözdesi ‘atom karınca’ lakaplı golcü Tolga, Çağdaş spor servisine özel açıklamalarda bulundu.

** Batman’ı evi gibi gördüğünü belirten Tolga: “Hayatımın en değerli ve mutlu günlerini Batman’da yaşadım. 14 Yıl geçti ama Batman’la bağlarımı koparmadım. Bir gün Petrolspor ailesine dönmek isterim” diyor…

2 SEZONDA 32 GOL ATMIŞTI
Kırmızı-Beyazlı takımın 2. Lig B kategorisinde mücadele ettiği 1998-2000 futbol sezonunda formasını giyen efsane golcülerden Tolga Pak, Batman Çağdaş’a konuştu. Futbolculuk hayatının en güzel günlerini Batman’da geçirdiğini belirten Tolga: “Batman’da çok güzel günler geçirdim. Hala Batmanlı taraftarlarla yaşadığım gol sevinçlerini unutamıyorum.14 Yıl oldu ayrılalı ama Batman’dan bağım hiçbir zaman kopmadı” dedi. Tolga, iki sezonda 32 kez fileleri havalandırmıştı.

BATMAN’A DÖNMEK İSTERİM

İki sezondur Türkiye Kömür İşletmeleri futbol takımının altyapı sorumluluğunu yürüten Tolga Pak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Batman Petrolspor’u takip ediyorum. Bu takımın yeri 3. Lig değil. Batman taraftarı hem iç sahada hem dış sahada bizi yalnız bırakmazdı. Futbol potansiyeli yüksek Batman’ın yeri tartışmasız üst liglerdir.” Antrenörlükte tecrübe kazandığını da ifade eden Pak: “Ankara'da iki yıldır antrenörlük yapıyorum. Tecrübe kazanıyorum. Bir gün Batman Petrolspor ailesine geri dönmeyi hedefliyorum. Petrolspor’un yeni yönetimine başarılar diliyorum.”

Editör: TE Bilişim