** Batman’da Türkiye Kupası 2. Tur maçında çeyrek finale kalan Beşiktaş Hentbol Takımı, bir başarıya daha imza attı. Antrenör Müfit Arın, Batman’daki organizasyonun mükemmel olduğunu söyledi ve ekledi: “Buradaki maçlarımız keyifli geçti. Sporseverler salonu doldurdu. Batman’ın hentbol sporuna ilgisi bizi şaşırttı” dedi.

“ORGANİZASYON MÜKEMMELDİ”
Batman’da oynanan Hentbol Türkiye Kupası 2. Tur maçlarında çeyrek finale kalan ilk takım Beşiktaş Hentbol ekibi oldu. Salı günü başlayan ve dün sona eren Türkiye kupası 2. Tur maçlarında Beşiktaş Hentbol ekibi, rakiplerine üstünlük sağlarken, Siyah-Beyazlı ekibin Antrenörü Müfit Arın, Batman’daki organizasyondan memnun kaldıklarını ifade etti. Üç gün süren hentbol müsabakalarına olan ilgiye hayran kaldıklarını belirten Arın: “Tek kelimeyle Batman’daki maçlar bizim için keyifli geçti. Sporseverlerin hentbole ilgisi büyüktü. Önümüzdeki yıl bu spor branşının daha iyi bir düzeye geleceğine inanıyorum” diye konuştu.

“BATMAN, SÜRPRİZ TAKIMLARDAN BİRİ OLABİLİR”
Önceki gün 19 Mayıs spor salonunda oynanan müsabakalarda Bursa Nilfer, Batman Belediye’yi 28-25 skorla devirdi. Beşiktaş ise Antalya’yı 12 sayı farkla yenerken, son gün oynanan müsabakalar da çekişmeli geçti. Beşiktaş Antrenörü Müfit Arın, Batman Belediyespor ekibini beğendiğini söyledi. Arın, şöyle konuştu: “Batman Belediyespor hentbol takımı eksikliklerini giderdiği takdirde gelecek yıl mücadele edeceği Süper Lig’in sürpriz takımlarından biri olabilir. Batman’da salon ve tesisler güzel. Batman, Süper Lig için kadrosunu geliştirmelidir. Batman’ın hentbol sporuna olan ilgisi tek kelimeyle mükemmel. Buradaki atmosfer bizi etkiledi.”

“BJK, AVRUPA’DA DA VAR”
Türkiye kupasında çeyrek finale kalan Beşiktaş Hentbol ekibinin geçen yıl Avrupa şampiyonlar liginde üçüncü olduğunu kaydeden Arın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Batman’dan istediğimiz sonuçlarla ayrılıyoruz. Hedefimiz; Türkiye kupasında final oynamaktı. Bunu başardık. Her şeyden önce uyumlu bir ekibimiz var. Avrupa’da hentbol, çok popüler bir branş. Hentbolun artık ülkemizin dört bir yanında futbol gibi yaygınlaşması güzel bir gelişme. Az bir bütçeyle bu spor dalı geliştirilmeli. Bir dönemler hentbolde galibiyet alamıyorduk. Şimdi ise Avrupa’da şampiyonlar ligindeyiz. Salon sporlarında son 10 yılın en başarılı ekiplerinden biri de Beşiktaş’tır. Her şeyden önce Batman’da Türkiye kupası çeyrek finaline kalmanın sevincini yaşarken, buradaki sporseverlerin bize gösterdikleri ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim