**Bu sezon Hentbol’de Batman Belediyespor kulübünün yakaladığı başarıyı diğer spor branşlarında da sürdüreceklerini belirten Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy: “Süper ligdeyiz  artık.  Ancak diğer kategorilerde de aynı başarıyı sürdürmek zorundayız. Batman’ın gerçek yeri Süper Lig’dir” dedi.

“3. LİG BİZE YAKIŞMAZ”
Bu sezon Erkekler Hentbol Ligi’nde Süper Lig’e kalmayı garantileyen Batman Belediyespor kulübünde hedef; birinci olarak gruptan çıkmak. Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, lider İzmir Büyükşehir’i Batman’da centilmence ağırlayacaklarını ifade etti. Güçlü rakiplerini yenerek Süper Lig’e birinci takım olarak çıkmayı hedeflediklerini de belirten Başkanvekili Aksoy, sözlerini şöyle sürdürdü: “Batman Hentbol’de büyük düşündü. Sezon başında kurduğumuz ekiple artık süper lige yaklaştık. Emin adımlarla Süper Lig’e geliyoruz. Lider İzmir Büyükşehir’i, Batman’da yenip birinci olarak gruptan çıkmaya kararlıyız. Sporun diğer branşlarında da süper lig düşünmeliyiz. 3. Lig bize yakışmaz.”

TÜRKİYE KUPASI MAÇLARI BATMAN’DA
Hentbol’de Türkiye kupası maçlarının önümüzdeki haftadan itibaren Süper Lig’deki güçlü ekiplerin katılımıyla Batman’da yapılacağını kaydeden Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy: “Bu hafta ekibimizin maçı yok. Adıyaman’da hentbol takımımız hazırlık maçı yapacak. 15-17 Şubat tarihleri arasında Batman’da Beşiktaş, Antalya ve Bursa Nilüfer takımların katılımıyla dörtlü Türkiye kupası maçlarını oynanacak. İlk kez Batman’da Süper ligin devlerini ağırlayacağız. Amacımız hentbolseverlere zevkli müsabakalar izlettirmek ve yarı finale kalmaktır. Sporcularımıza güveniyoruz. Ekibimiz, Batman’ı kupada en iyi şekilde temsil edecek.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim