*55-59 Yaş kategorisinde birinci olan Emine Bayrak, yarım maraton ve halk koşusunda Batman’da gördükleri ilgiye teşekkür etti. Bayrak: “Sanki koşucu gibi değil, bir misafir gibi karşılandık. Batman’da her şey mükemmeldi.”

“BATMAN BİZİ ŞAŞIRTTI”
Katıldığı birçok ildeki yarı maraton ve halk koşusunda birincilikleri olan Emine Bayrak, Batman’da da birinciliği rakiplerine kaptırmadı. Batman’da gördüğü ilgiyi sosyal medyada da paylaşan Bayrak şöyle konuştu: “Teşekkürler Batman. Beni şaşırtan, beklediğimin dışında bir Batman’la karşılaştım. Birincilik kupasını aldım. Sanki koşucu gibi değil, bir misafir gibi karşılandık. Şaşırdım, sanki İstanbul-Bağdat caddesi ya da Taksim meydanı gibi harika bir şehirdi Batman. Temiz pırıl pırıl bir şehirle buluştum. İnsanları modern ve cana yakın, inanılmaz güzellikteydi. İyi ki de Batman’a gitmişim. İnşallah Allah ömür verirse tekrar gelmeyi düşünüyorum.”

“HERŞEY GÜZELDİ”
Bayrak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şunu anladım ki, bir şeyler iyi anlatılmıyor yada şehirler iyi tanıtılmıyor. Batman’da çok güzel koşum oldu. Hele yollardaki aslan yürekli jandarma ekipleri ve kızlarımıza selam vermek, onların gülen yüzlerini görmek harikaydı. Küçük çocukların resmimi çekmesi, alkış tutması, hepsi ama hepsi çok tatlıydı. İstanbul’da dolmuşta kadın döverken Batman’daki bir gencin yardımcı olması ‘Abla parayı ben veriyorum’ demesi her ne kadar olmaz desem de ‘Abla önemli değil’ demesi mükemmel bir davranıştı. Kısacası Batman’da her şey çok güzeldi. Organizasyonda emeği geçen herkese sevgi ve selamlarımı sunuyorum.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim