** Batman Petrolspor’un eski teknik direktörü ve hissedarlarından Tarık Yurttaş, kulüpte hisse sorunun aşılması için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirterek: “Bize gelin dediler geldik, gidin dediler gittik. Hissemizin satışıyla ilgili sorunlar var. Mevcut yönetime aynı şartları biz sunuyoruz. Bu şartlarla kulübü devralmaya hazırız” dedi.

PETROL’DE HİSSE KRİZİ
3. Lig 1. Grup temsilcisi Batman Petrolspor’da maddi sıkıntıların ardından şimdi de hisse krizi yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Batman Çağdaş’ı ziyaret ederek, açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tarık Yurttaş, kulübü devralmaya hazır olduklarını söyledi. Yurttaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bize gel dediler geldik, git dediler gittik. Sezon başlamadan şartlarımızı sunduk ve Petrolspor’un altyapıya önem vererek çıkış yakalayabileceğini belirttik. Ancak mevcut yönetim bunu uygun görmedi ve teknik heyet olarak takımdan ayrıldık. Ağabeyim İrfan Yurttaş kulübün hissedarı. Hissemizi hangi rakamlarla aldıysak aynı şekilde devretmeye hazır olduğumuzu belirtmemize rağmen yönetimle anlaşamıyoruz. Kulüp Başkanı sayın Ekrem Konaç’ın bize sunduğu şartların aynısı ile kulübü biz devralmaya hazırız.”

“PROJELERİMİZLE TAKIMI ALMAYA HAZIRIZ”
Yurttaş, şöyle devam etti: “Petrolspor, Batman’ın takımıdır. Bu süreçte kulübü yıpratmaya kimsenin hakkı yok. Ya hisseyi alsınlar, ya da aynı şartlarla hisseleri bize devretsinler. Biz bu takımı projelerimizle almaya da hazırız. Kurumsal yapı, tesisleşme, takımı Batmanlı gençlerden oluşturma, menajerlik sistemini kaldırma gibi projelerimiz var. Devir olduğu takdirde kulübü halka arz etmeye de hazırız. Kulüpte hisse sorununun aşılması kaçınılmazdır. Bu konuda mevcut yönetim üzerine düşeni yapmalı.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim