**Amatör ligin köklü kulüplerinden Aydınkonakspor’da yeni sezon öncesi hedef; şampiyonluk. Aydınkonakspor’da yönetim, tesisleşme ve altyapıya da önem veriyor.

“GÜNÜ BİRLİK DÜŞÜNMÜYORUZ”

Batman Amatör liginin köklü kulüplerinden Aydınkonakspor, yeni sezon öncesinde yaptığı transferlerle hedef büyüttü. Kulüp Başkanı Bilal Taşkıran ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte iyi bir takım kurduklarını belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin yöneticilerinden İbrahim Halil Çağrı; “Kulüp Başkanımız Bilal Taşkıran’ın destekleriyle iyi bir takım kurduk. Takımın başına tecrübeli antrenör Emrullah Çalar’ı getirdik. Şampiyonluğa oynayacak bir ekip oluşturduk. Takıma yeni bir minibüs aldık ama bunları yeterli görmeyip tesisleşme ve altyapıya dönem vereceğiz” dedi.

“SALON SPORLARINA DA YÖNELECEĞİZ”

Yeni sezonda salon sporlarına da önem vereceklerini ifade eden Çağrı; “Köklü bir kulübüz. Sadece futbolda değil salon sporlarında da yer almak için girişimlerde bulunduk. Bu konuda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl’ün de görüşlerini aldık. Bizlere desteği oldu. Tesisleşme ve alt yapı konusunda önümüzdeki günlerde önemli kararlara imza atacağız. Günü birlik başarının peşinde değiliz. Uzun vadede amatör ruhla profesyonelce hareket edeceğiz” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim