** AK Parti Batman Belediye Başkan adayı M. Emin Ekmen, projelerini açıklamaya devam ediyor. Ekmen, göreve geldikleri takdirde amatör kulüplere büyük destek vereceklerini söyledi.

 

HER KULÜBE BİNA

Seçimlere sayılı günler kala Ak Parti Belediye Başkan adayı Emin Ekmen, projelerini kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. Maddi sıkıntılar içindeki amatör kulüplere destek sunacaklarını belirten Ekmen, her kulübe bina sözü verdi. Birçok il’de belediyelerin bu işi en iyi bir şekilde üstlendiğini belirten Ekmen: “Batman’da özellikle futbol bitmiş duruma gelmiş. Yıllardan beri gönüllü kulüp başkan ve yöneticileri sayesinde amatör kulüpler çok kısıtlı imkanlarla liglere katılım sağlıyorlar. Belediye başkanı olduğum zaman ekibimizle beraber tüm takımlara birer bina ve yer tahsisinde bulunmak için elimizi taşın altına koyacağız. Bu aslında belediyelerin aslı görevidir. İllerde sporun yayılması için işe kulüplerimize sahip çıkarak başlayacağız. Bina teminiyle birlikte, malzeme ve sponsor firmalarla, antrenörlerimize de iş imkanları sağlayacağız. Bunlar bizim için hayal değil, sadece projedir. Tüm kulüplerimize eşit mesafede en iyi bir şekilde hizmet götüreceğiz” dedi.

 

“MAHALLENİN TAKIMLARI OLACAK”

Eski mahalli ligi ruhunun canlanması için her mahallenin bir takımının olacağını da sözlerine ekleyen Ekmen, şöyle devam etti: “Mahalleler arası her yıl özel turnuva ve organizasyonlar düzenleyeceğiz. İşin içinde tüm muhtarlarımızı dahil edeceğiz. Bunlar bizin için çok kolay projelerdir. Mahalli ligte te gençler değil, 35 yaş üzeri sporcular oynayacaklar. Amacımız bu tür etkinliklerle, insanlarımızı birbirlerine daha iyi yakınlaşmalarını sağlayacağız. Bunun yanı sıra takımlarımıza tüm malzemeleri de ücretsiz vereceğiz.” 

Editör: TE Bilişim