** Batman 1. Amatör liginde 21. Hafta oynanan 6 karşılaşmayla tamamlandı. Haftanın ilk maçında Tüpraşspor zayıf rakibi Gençlerbirliğspor takımını 8-0 yendi.

ZEVKLİ GEÇEN LİG
BATSO Amatör liginde seyir keyfi dikkat çekiyor. Haftanın kritik maçlarından olan 19 Mayıs Gençlikspor ile Gercüş Bağlarspor maçı kıran kırana geçti. Karşılaşmayı 19 Mayıs Gençlikspor 3-2 kazanarak ligte kalma umutlarını sonraki haftalara taşıdı. Lider Teiaş Gençlikspor ise Hasankeyf Diclespor takımını 4-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Beşiri ilçe stadında oynanan karşılaşmayı Aydınkonak Gençlikspor takımını 2-1 yenen Güneşspor Play-Off yolunda altın değerinde 3 puan aldı. Kozluk İlçe stadında oynanan karşılaşmayı ise Play-Off’un güçlü adayı Bıçakçı Köyüspor 2-0 almayı başardı. 19 Mayıs Sentetik çim sahadaki son karşılaşmada ise Üniversitespor Sağlıkspor’u 4-0 yenerek çıkışını sürdürdü.

NEFES KESEN KARŞILAŞMA 19 MAYIS’IN; 3-2
19 Mayıs Gençlikspor ile Gercüş Bağlarspor maçında 5 gol atıldı. İlk yarıyı 1-0 yenik kapatan 19 Mayıs Gençlikspor ikinci yarıya iyi başladı. Aradığı ilk golü 50. Dakikada bulan 19 Mayıs Gençlikspor tecrübeli futbolcu Engin Turan ile durumu 1-1 yaptı. Yine sol kanatta araya atılan topu kapan Barış Yıldız, takımının 2. Golünü attı. Karşılaşmanın 72. Dakikasında yine seri çalımlarla ceza sahasına giren Engin Turan kendisinin 2. Takımının 3. Golünü attı. Karşılaşmanın 88. Dakikasında Gercüş Bağlarspor Fatih Sancar ile attığı penaltıyı gole çevirip maçı 3-2 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca 19 Mayıs Gençlikspor altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.



TEİAŞSPOR LİDERLİĞİ BIRAKMIYOR; 4-0
1. Amatör liginde çıkışını sürdüren Teiaş Gençlikspor, Hasankteyf Diclesepor takımını 4-0 yenerek çıkışını sürdürdü. Aldığı galibiyetle puanını 45 yapan Teiaş Gençlikspor liderliğini de sürdürmüş oldu. Maçı farklı kazanmanın yanı sıra oynadığı futbolla da göz dolduran Teiaş Gençlikspor, oyun seyri yüksek bir futbol sergiledi.

TÜPRAŞSPOR’DAN GOL YAĞMURU; 8-0
Amatör lige erken veda eden Gençlerbirliğispor güçlü rakibi Tüpraşspor karşısında varlık gösteremedi. Sahadan 8-0 gibi farklı bir skor ile ayrılan Tüpraşspor, aldığı 3 puanla rahat bir nefes aldı. 90 dakika boyunca rahat bir futbol sergileyen Tüpraşspor Play-Off yolunda emin adımlarla ilerliyor.



BIÇAKÇI, DEPLASMANDA KAZANDI; 2-0
Batman 1. Amatör liginin kiritk maçlarından olan Bıçakçı Köyüspor deplasmanda Kozluk Gençlikspor takımını 2-0 yenerek çıkışını sürdürdü. Bıçakçı Köyüspor aldığı galibiyetle puanını 37’ye çıkardı.

ÜNİVERSİTESPOR NEFES ALDI; 4-0
Günün son maçında Play-Off’un güçlü adaylarından olan Üniversitespor Sağlıkspor’u 4-0 gibi farklı bir skor ile yenmeyi başardı. Aldığı galibiyetle puanını 40’a çıkaran Üniversitespor, ligte kalan maçlarını kazanıp yoluna devam etmek istiyor.



GÜNEŞSPOR’UN PLAY-OFF İNADI; 2-1
Güneşspor ile Aydınkonak Gençlikspor karşılaşması da çekişmeli geçti. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Güneşspor altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırmayı başarıp Play-Off yolunda büyük bir avantaj yakaladı. Beşiri ilçe stadında oynanan karşılaşmayı güneşi fırsat bilen tekstil ve ilçe sakinleri de büyük ilgi gösterdiler.

Editör: TE Bilişim