*Peş peşe kaybettiği puanlarla ligin dibine demir atan Batman Petrolspor, Pazar günü sahasında konuk edeceği Ankara’nın 3. Lig temsilcisi Altındağ’ı devirmenin hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Tarık Yurttaş, “Kaybetmeyi aklımızın ucundan geçirmiyoruz” dedi.

TEHLİKE ÇANLARI PETROL İÇİN

7 Haftada Pazar günü saha ve seyircisi önünde Ankara’nın 3. Lig temsilcisi Altındağ’ı, konuk edecek olan Batman Petrolspor’da hazırlıklar sürüyor. Kırmızı-beyazlı ekibin futbolcuları 3 haftadır kaybettikler puanlara artık ‘dur’ diyeceklerini söyledi.

Lig’de 6 puanı bulunan Batman Petrol, Pazar günü saha ve seyircisi önünde Altındağ ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdüren Kırmızı-beyazlılarda moraller bozuk. Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Petrol’de tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu.

“ARTIK KAYBETMEK İSTEMİYORUZ”

Batman Petrolspor Teknik Direktörü Tarık Yurttaş, grubun iyi takımlarından biriyle karşılaşacaklarını belirterek, “Zorlu bir maç bizi bekliyor. Ancak dersimize çok iyi çalışmak zorundayız. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak üç puanı alacağız. Takımımızda moral ve motivasyonu yüksek tutmak istiyoruz. Sahamızda kesinlikle kaybetmeye tahammülümüz yok. Kaybetmeyi kafamızın ucundan bile geçirmek istemiyoruz. Pazar günü futbolseverlere güzel bir maç izlettireceğiz. Artık sahamızda yenip tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz” dedi. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim