*Bir dönemlerin Türkiye Tuş Kralı Milli Güreşçi Mehmet Emin Şimşek’in yetiştiği Petrolspor Güreş takımından bu kez genç güreşçiler, Milli Takımın yolunu tutuyor. Acar ailesinden 4 kardeş minderde rakip tanımıyor.

AYNI AİLEDEN 4 GÜREŞÇİ
Batman Petrolspor Güreş takımında yetişen Acar kardeşler, turnuvalarda başarılarına her gün bir yenisini ekliyor. 19 ila 22 yaş arasındaki Muhammed, Şahan, Şahin ve Fatih Acar kardeşler minderlerde aldıkları başarılı sonuçlarla kulüp yöneticilerinin yüzünü güldürüyor. Batman’ın kenar Mahallesi Çamlıca’da oturan Acar kardeşlerin güreşte aldıkları başarılı sonuçlardan gurur duyduklarını belirten Petrolspor Güreş Baş antrenörü Halil İbrahim Kay, “4 Sporcu kardeşimizi planlı ve programlı çalışmalar  sonucu keşfedip kulübümüzün bünyesine aldık. Acar kardeşlerin minderdeki başarısı bizi olduğu kadar tüm Batmanlıları sevindiriyor. Muhammed ve Şahan Kardeşler, Ankara ASKİspor’a transfer oldu. Onların daha büyük kulüplere gitmesi için de elimizden gelen desteği veriyoruz” dedi.

“DİĞER İKİ KARDEŞ KULÜBÜMÜZDE”
Güreş sporunu seven Acar ailesinin fertlerinden Şahin ve Fatih’in kulüplerinin sporcusu olduğunu hatırlatan Antrenör Kay, sözlerini şöyle sürdürdü : “Güreş sporunu seven Acar ailesi gibi Pekince, Kaplan, Gök ve Çiftçi ailesinin gençleri de güreş sporunu Milli takım bünyesinde sürdürüyor.  Acar kardeşlerin Batman’ın kenar mahallesi Çamlıca’dan Milli takıma uzanan yolda Petrolspor kulübü olarak  sporcularımızın ailelerine her türlü desteği veriyoruz. Amacımız genç sporcu kardeşlerimizin yarınlarına yönelik sportif faaliyetlerini devam ettirmektir. Bir dönemler nasıl Petrolspor’un bünyesinde ‘Tuş Kralı’ Mehmet Emin Şimşek çıktıysa şimdi de geleceğin güreşçilerini keşfediyoruz.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim