** Batman Amatör liginde 6. Hafta maçları geride kaldı. Her hafta ilginç görüntülerin olduğu ligde bu hafta Aydınkonakspor-Sasonspor maçında konuşulacak görüntüler oluştu.

** İlk yarıda kalesinde 9 gol gören Sasonspor maçın ikinci yarısında sahaya çıkmadı. Sasonspor geçtiğimiz haftalarda da yöneticisi olmadığı için hükmen mağlup sayılmıştı.

SASON LİGDEN İHRAÇ EDİLEBİLİR

Batman Amatör liginin 6. Haftasında ilginç görüntüler sürdü. Aydınkonakspor-Sasonspor maçının ilk yarısında ev sahibi ekip Aydınkonakspor, Sasonspor’a 9 gol attı. Devre arası soyunma odasına giren Sasonsporlu futbolcular, ikinci yarı sahaya çıkmadı. Daha önce Gençlerbirliğispor maçında bir yönetici olmadığından dolayı 3-0 hükmen mağlup sayılan Sasonspor, Aydınkonakspor karşısında da 3-0 hükmen sayılması durumunda ligden ihraç edilebilir. Türkiye Futbol Federasyonu’nun statüsüne göre bir sezonda iki kez ihraç alan takım, bir alt lige düşülür maddesi yer alıyor.

Amatörde toplu sonuçlar

Batman Amatör liginin 6. Haftası da bol gollü maçlara sahne oldu. 1955 Batman Belediyespor’un lider olduğu haftada maçlarda da ilginç görüntüler oluştu.
İşte amatör ligde 6. Hafta sonuçları.

GENÇLERBİRLİĞİ – EĞİTİMSPOR  2-0
HASANKEYF DİCLE-1955 BATMAN BLD 0-11
SAĞLIKSPOR -TEİAŞ GENÇLİK 1-1
AYDINKONAK - SASON GENÇLİK 9-0 (Sasonspor ikinci yarı sahaya çıkmadı)
BIÇAKCI KÖYÜ- GÜNEŞSPOR 1-3
KOZLUK GENÇLİK-YEŞİLTEPE 4-3

Editör: TE Bilişim