“FEDAKARLIKLA BU İŞİ YÜRÜTÜYORUZ”
1960 Yılında kurulan Batman’ın 3. lig temsilcisi Petrolspor ile 1963 yılında şehrin adını alan Batman sporunun ardından 1965 yılında Yeşiltepe mahallesindeki tepenin adını alan Yeşiltepespor kulübü, zor şartlarda amatör lige tutunuyor. Batman 1. ve 2. Amatör kümede 24 takımın bulunduğuna işaret eden Yeşiltepespor Kulüp Başkanı Reşat Gülsever; “Günümüz şartlarında amatör takımları liglerde tutmak imkansız. Fedakarlıkla bu işleri yürütüyoruz. Batman’daki kurum ve kuruluşların amatör kulüplere ciddi bir desteği yok. Kulüpler kendi imkanlarıyla ayakta kalmaya çalışıyor” diye konuştu.
“BÖYLE GİDERSE KİLİT VURACAĞIZ”
Kulüp bina lokali ve futbolcuların ulaşım ile diğer giderleri karşılamanın artık güç olduğuna işaret eden Yeşiltepespor Kulüp Başkanı Reşat Gülsever, şöyle devam etti; “Kulüp binasının lokal kirası başta olmak üzere ulaşım ve yemek giderlerini karşılamakta güçlük çekiyoruz. Sponsor bulmakta zorlanıyoruz. Yılda bir defa amatörlere malzeme yardımı yapılıyor. Bu da sanki büyük bir yardımmış gibi sürekli Kulüp Başkanlarına söyleniliyor. 21 Yıldır bu kulübe hizmet veriyorum. Gerek sporculuk gerekse de Başkanlığım dönemimde destek yok denecek kadar az.”



YOKLUK İÇİNDE BAŞARI
1955 Batman Belediyespor ile Teiaşspor’un şampiyonluk mücadelesini verdiği 1. Amatör kümede hedeflerinin taraftarlarına play-off sevincini yaşatmak olduğunu da ifade eden Başkan Gülsever; “Son beş maçımızı galibiyetle kapattık. 20 puana sahibiz. Bu tamamen teknik heyet ve sporcunun başarısıdır. Kurum, kuruluş ya da herhangi bir işadamının bize desteği yok. Yokluk içinde play-off’a kalmanın mücadelesini veriyoruz. İkinci yarıda daha iyi bir performans sergiliyoruz. Sahada galibiyetle ayrılan Teknik Direktör Veysi Özer, Genel Kaptan Hakan Gezer ve futbolculara teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.


Editör: TE Bilişim