Batman Petrol-Sandıklı maçında objektiflerimize renkli görüntüler yansıdı. Sahanın yıldızları Emre, Aykut ve ikinci yarıda oyuna giren Samet, performanslarıyla alkış aldı.

İLK YARIDA ŞOK
İKİNCİ YARIDA GOL ŞOV
Sahasındaki ilk maçında taraftarın karşısına çıkar Batman Petrolspor, ilkyarıdaki kötü futbol ve skorla taraftarını şoka uğratarak soyunma odasına gitti. İkinci devreye forma değiştirerek başlayan Kırmızı-beyazlılar adeta dirildi. Sabahattin’in skora dengeyi getirmesiyle rahatlayan Petrol, 66. Dakikada rakibin kalesine attığı golle üstünlüğü sağladı. İlerleyen dakikalarda daha da hırslanan Kırmızı-beyazlılar farklı skora gitmeyi başardı. Futbolcular, attıkları gol sonrası yedek kulübesi ve taraftara koştu. İşte Petrolspor’un gol sevincinden bir kare.


EMRE VE AYKUT, GÖZ DOLDURDU
Batman Petrolspor’da sahasının iki çalışkan ismi kuşkusuz orta saha elemanı Emre Yakut ve solbek Aykut Karaman’dı. Özellikle Emre’nin üç goldeki asisti kalitesini gözler önüne serdi. Solbek Aykut’un çabuklu, tekniği ve hırsı da tribünlerden sık sık alkış aldı. İki futbolcu ilk maçlarında göz doldurarak ‘güven’ verdi. Geçen yıl 1955 Batman Belediyespor’da top koşturan Emre performansıyla adeta ‘Batman’dan da yetenekli geçler çıkabiliyor’ mesajı verdi.

SICAK KARŞILANDI
Geçen sezon Petrolspor’da top koşturan Gökhan Karali, yeni takımı Sandıklıspor formasıyla sahaya çıktı. Batman’da sıcak karşılanan Gökhan’la, Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, maç öncesi tokalaştı. Gökhan’ın maçtaki kötü performansı ise dikkatlerden kaçmadı.

BATMAN SICAĞI ÇARPTI
Afyonkarahisar takımı Sandıklı’yı Batman’da adeta ‘sıcak’ çarptı. Kötü futbol sahaya yansıtan Sandıklıspor, karşılaşmanın ikinci yarısında dağıldı. Maçın 66. Dakikasında Emre’nin ortasına kafayla ters vuruş yapan Burak, topu kendi ağlarına gönderdi. Gol sonrası taraftarlar; “Rakibi Batman sıcağı çarptı” espirisinde bulundu.


RAKİBİ BOZDU
Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren forvet Samet Taş, oyuna girer girmez rakibin dengelerini bozdu. Üç gol pozisyonundan birini gole çeviren Samet, taraftardan alkış aldı. Sert şutları ve atikliğiyle dikkat toplayan Samet, ‘Gollerin devamı gelecek’ görüntüsü verdi.


DEFANS AKSADI
Maçı 4-1’lik skorla kapatmayı başaran Kırmızı-beyazlıların defansı aksaklık gösterdi. Rakibin ilk golünde Taner Araz’ın ağır kalması taraftar kadar teknik heyetin de eleştirisini aldı. İkili mücadelelerde ağır kalan Taner, ilerleyen dakikalarda durumu toparlamak istediyse de defansa ‘güven’ sorunu yarattı. Taner’in partneri Ramazan ise çabukluğuyla ‘geçer’ not aldı.

TARAFTAR SUSUZ KALDI
Batmanlı futbolseverler, Petrolspor-Sandıklıspor maçında susuz kaldı. Şehir stadının lavabolarından suyun akmadığını belirten bazı futbolseverler: “Şehir stadında maç boyunca su akmadı. Stadın büfeleri de faaliyette olmadığı için zor anlar yaşadık. Sorunun çözülmesi için yetkilileri göreve davet ediyoruz. Ayrıca stattaki kantilerin de faaliyete alınmasını istiyoruz” dediler


GALİBİYET HALAYI
Batman Petrolsporlu futbolcular, galibiyet sonrası taraftarlarla birlikte halay çekti. Amigo Hakan’ın davulla tempo tuttuğu sahada Kırmızı-Beyazlı ekibin tecrübeli doktoru İsmail Lale, amigo Sedat Arslan ve bazı futbolcular, sahada halay çekti.

Editör: TE Bilişim