**Batman Petrolspor, transfer çalışmalarına start verdi. Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Orhan Kapucu, 36 kişilik transfer listesini yönetime sundu. Kırmızı-Beyazlılar, 6 Temmuz’da ise Batman’da kamp çalışmalarına start verecek.

KAMP POGRAMI BELİRLENDİ
Batman Petrolspor’da yeni sezon çalışmaları tam hız sürüyor. Kırmızı-Beyazlılar, 6 Temmuz’da tesislerinde kamp çalışmalarına start verecek. 16 Temmuz’a kadar Batman’da çift idman yaparak çalışmalarını sürderecek Kırmızı-Beyazlılar, 18 Temmuz’da ise Bolu-Dorukkaya’da 16 günlük kamp yapacak.  İkinci hazırlık döneminde ise Kırmızı-beyazlılar hazırlık maçlarına ağırlık verecek.

36 KİŞİLİK TRANSFER LİSTESİ
Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü  Kapucu, 36 kişilik transfer listesini yönetime sundu. İzlediği bazı futbolcuları yönetime bildiren Kapucu, 2-4 Temmuz’da Batmanlı gençleri de denemeye alacaklarını söyledi. Kapucu, şöyle konuştu: “Biz de Batman futbolunun altyapısında yetiştik. Petrolspor sayesinde Mili takımda, Fenerbahçe’de, Samsun’da top oynadık. Bizleri bugünlere getiren Batman Petrolspor’dur. Batmanlı genç futbolculara şans vereceğiz. Yetenekli futbolcuları bünyemize katacağız.”

“UÇUK TRANSFER YAPMAYACAĞIZ”
Transferde dengeyi koruyacaklarına da dikkat çeken Teknik Direktör Kapucu: “Transferde dengeleri koruyacağız. Kulübün sokağa atacak parası yok. Transferde çok dikkatli olacağız. Hata yapmamaya özen göstereceğiz. İzlediğimiz futbolcuların üzerinde titizlikle duracağız. Çok para harcamak demek iyi bir takım kurmak anlamına gelmiyor. Başarıya aç, takım disiplinine uyacak transferler yapacağız” diye konuştu. 

“TAKIMI TEK BAŞINA ŞAMPİYON YAPAMAM”
Yeni sezonda her kesimden destek beklediklerini kaydeden Kapucu, takımı el birliğiyle şampiyon yapabileceklerini söyledi. Kapucu: “Tek başıma Petrolspor’u şampiyon yapamam. Şampiyonluk bir ekip işidir. Yönetimden kulüp çalışanına, taraftardan basınına kadar herkesin takıma tam destek vereceğine inanıyorum. Koşan ve mücadele eden bir takımı herkes izleyecek. 16 Yıldır böyle bir günü bekliyordum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.

“TARAFTAR RAHAT OLSUN”
Batmanlı taraftarlardan destek isteyen Kapucu, şöyle konuştu: “Sezona iyi bir başlangıç yapmak için başarının unsurları vardır. En çok desteği taraftarımızdan istiyoruz. Batman sevdalısıyım. Bu kentten yetiştim. Bu kentin başarılı olması için elimizden geleni hep birlikte yapacağız. Yeni sezonda taraftardar isteğim bizi 90 dakika desteklemeleri. Rakip takımın tahriklerine kapılmadan yanımızda olmalarını istiyorum. Geçen yıl kulüp çok ceza ödedi. Bu yıl cezaların tekrarlanmaması gerekir. Bu yıl cezalar daha da arttı. Seyircisiz  maç oynamak istemiyoruz.”

HER HAFTA TOPLANTI
Her hafta basınla bir araya geleceklerini de ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Patronu Orhan Kapucu, sözlerini şöyle tamamladı: “Her hafta basınımızla değerlendirme toplantısı yapacağız. Yeni sezonda basınla ilişkiler sık olacak. Çalışmaları yerinde görsünler diye basını kampa götürmeyi planlıyoruz.  Basından kopuk olmayacağız.  Takım hava işidir. Sezon başlarken bu havayı yakalayacağımıza inanıyoruz. Genç, koşan, mücadele eden ve ısıran bir takım sahada olacak. Hep ileriyi düşünen bir takım sahada olacağız.”
Editör: TE Bilişim