**Batman Petrolspor, ligin ilk haftasında yarın deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya geliyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Mehmet Şahan; “Lige iyi başlayacağız” dedi.

 

MAÇ SAATİ; 16.30

Lige yarın Zonguldak deplasmanıyla start verecek Kırmızı-Beyazlı ekibi İstanbul, Bursa ve Ankara çevresindeki bazı Batmanlılar da destekleyecek. 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Batman Petrolspor, ligin ilk haftasında Zonguldak Kömürspor’dan puan koparmanın hesabını yapıyor. Karşılaşmayı Ankara bölgesinden Erkan Özdamar, Hilmi Göktürk İmamoğlu ve Hamdi Tontu yönetecek.

“İYİ BAŞLAYACAĞIZ”

Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Mehmet Şahan, iyi bir hazırlık döneminin ardından yarın lige start vereceklerini belirterek: “Hedefimiz Zonguldak deplasmanından puan ya da puanlarla ayrılıp iyi bir başlangıç yapmak. İlk maçımızı kazanıp lige iyi başlamak istiyoruz. Evimize üç puanla dönmenin hesabını yapıyoruz. 90 Dakika sabırlı futbolun yanı sıra mücadeleden de kopmayacağız. Hak eden futbolcuyu sahaya süreceğim. Lige iyi hazırlandık. Şimdi bunun meyvesini toplamanın zamanı geldi. Emeğimizin karşılığını almanın dönemi başladı” dedi. 

Editör: TE Bilişim