** Batman Valiliği, 15 amatör spor kulübü ve okul takımlarına spor malzemesi dağıttı. Şehir stadında düzenlenen törende konuşan Vali Ahmet Deniz: “Şehrimizde herkes spor yapsın. Spor, insanı dinamik tutar. Öğrencilerin hem okullarda hem de sportif faaliyetlerde başarılı olması için her türlü desteği veriyoruz. 2017, Batman için tesis yılı olacak” dedi.

78 BİN TL’LİK MALZEME DESTEĞİ
Batman Valiliği, Amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu. Batman’da salon sporlarında faaliyet gösteren 15 Amatör spor kulübü ve okullara spor malzemeleri dağıtıldı. 16 Mayıs Şehir Stadyumundaki malzeme yardım törenine Vali Ahmet Deniz, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Topuz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hali Eren, antrenör ve sporcular katıldı. Programda konuşan Vali Deniz,  gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesi için sporun çok önemli olduğunu vurgulayarak, Batman’da sporun gelişmesi için imkanlar doğrultusunda amatör spor kulüplerine destek olunacağını söyledi.
“SPOR YATIRIMLARI ARTACAK”
Başarılı sporcuların da yer aldığı törende 78 TL’lik spor malzemelerini dağıtan Vali Deniz, sporculara seslererek şöyle konuştu; “Hem derslerinizde, hem de spor müsabakalarında başarılı olmanızı gönülden diliyorum. Sporcu Fabrikası, 15 Bin Kişilik Stadyum, Olimpik Yüzme Havuzu, Atletizm Pisti, 19 Mayıs Spor Kompleksinde iki sentetik çim saha, Belediye tarafından 14 adet açık spor sahasının bitirilmesiyle 2017, tesis yılı olacak” dedi. Vali Deniz, daha sonra sporcu ordusuyla birlikte hatıra fotoğrafı çekerek, futbol müsabakasında ter döktü. (Spor servisi)

 

Editör: TE Bilişim