MAÇLAR KIRAN KIRANA

Haftanın derbisinde İdmanyurduspor ile Beşevlerspor müsabakası 1-1 sona ererken, maç boyunca olaylar çıktı. 2. Amatör liginin flaş takımlarından Beşirispor zayıf rakibi Karpuzlu Birlikspor takımını 7-0 yenerek, ilçe halkına futbol ziyafeti verdirtti. Yeni Kozluk Belediyespor kendi sahasında güçlü rakibi Karşıyakaspor takımını 4-3 yenerken, Gercüşspor ise Batmanspor takımını 3-0 mağlup edip çıkışını sürdürdü. 2. Amatör liginin 5. Karşılaşmasında Dorukspor Ayazspor takımını 4-1’lik skor ile geçerken, Eğitimspor sahaya çıkmayan Sason Gençlikspor takımını hükmen 3-0 yendi.

OLAYLI MAÇTAN GALİP ÇIKMADI; 1-1
Batman 2. Batso Amatör liginin 7. Hafta derbisi olan İdmanyurduspor ile Beşevlerspor maçında galip çıkmadı. Gergin geçen karşılaşmaya hakem hataları da eklenince sinirler müsabakanın sonlarında gerildi. Maçı bitiş düdüğü ile saha içerisinde olaylar yaşandı. Karşılaşmada 1-1 sona erdi.

BEŞİRİSPOR RÜZGARI; 7-0
İlçe takımları arasında büyük bir istikrar örneği gösteren Beşirispor, sahasında oynadığı Karpuzlu Birlikspor maçını 7-0 kazanarak çıkışını sürdürdü. Ligin namağlup 3 takımından biri olan Beşirispor puanını 17’ye çıkarmayı başardı. İlçe halkının büyük destek verdiği takım ise 1. Amatör ligine adeta göz kırptı.

KOZLUK BELEDİYE OLAYLI MAÇI KAZANDI; 4-3
Batman 2. Amatör liginin olaylı maçlarından olan Yeni Kozluk Belediyespor sahasında oynadığı Karşıyakaspor maçını 4-3 kazanarak galibiyet serisini sürdürdü. Olaylı maçta Karşıyaksapor Kulüp Başkanı Orhan Arslan, müsabaka isim listesi ile sahadaki futbolcuların sırt numaralarının eşleşmediğini belirterek tertip komitesine itiraz edeceğini söyledi.

AĞALAR, DERBİYİ KAZANDI; 3-0
Batman 2. Amatör liginin derbi maçlarından olan Gercüşspor, güçlü rakibi Batmanspor takımını 3-0 yenerek var olma savaşını kazandı. 6 puan değerindeki karşılaşmayı kazanan Gercüşspor puanını 15 yaparak üst üste 5. maçını da kazanmış oldu.

DORUKSPOR, AYAZ HAVADA YAĞMUR OLDU; 4-1
2. Amatör liginin alt sıralarında bulunan 2 takım sisli havada karşı karşıya geldi. Ayaz havada oynanan karşılaşmayı Dorukspor farklı kazanmayı başardı. Ayazspor takımını 4-1 yenen Dorukspor aldığı galibiyeti kendilerine destek olanlara armağan ederek her geçen gün daha da iyiye doğru gideceklerini söylediler. 

7. HAFTA TOPLU SONUÇLAR
Beşevlerspor-İdmanyurduspor 1-1
Beşirispor-Karpuzlu Birlikspor 7-0
Gercüşspor-Batmanspor        3-0
Dorukspor-Ayazspor               4-1
Kozluk Belediyespor-Karşıyakaspor 4-3
Eğitimspor-Sason gençlikspor (Hükmen) 3-0

8. HAFTA MAÇLARI
Dorukspor-Yeni Kozluk Belediyespor
Beşevlerspor-Ayazspor
Karpuzlu Birlikspor-İdmanyurduspor
Sason Gençlikspor-Beşirispor
Eğitimspor-Gercüşspor
Karşıyakaspor-Batmanspor

Editör: TE Bilişim